Lifestyle

Lady Gaga: Κόβει την ανάσα η γυμνή φωτογράφιση για την Vogue

Lady Gaga: Κόβει την ανάσα η γυμνή φωτογράφιση για την Vogue
Lady Gaga: Το ντεμπούτο της στο εξώφυλλο του πιο διάσημου περιοδικού ήταν άκρως εντυπωσιακό.

Η Lady Gaga φωτογραφίζεται για τη βρετανική και ιταλική έκδοση της Vogue, λίγο πριν από την κυκλοφορία του House of Gucci, όπου υποδύεται την Patrizia Reggiani, πρώην σύζυγο του Maurizio Gucci. Η βασίλισσα της ποπ και βραβευμένη ηθοποιός ποζάρει ολόγυμνη στον φακό του Steven Meisel.

Για τη βρετανική Vogue, η Lady Gaga φόρεσε ένα custom look του Schiaparelli, το οποίο σύμφωνα με το δημοσίευμα χρειάστηκε έξι εβδομάδες για να ολοκληρωθεί από τον καλλιτεχνικό διευθυντή Daniel Roseberry, ενώ πηγή έμπνευσής του ήταν ένα μπουκάλι αρώματος της δεκαετίας του 1930. Το φόρεμα είχε μεταξωτά μανίκια από ταφτά που πλαισίωναν το μαύρο ματ μάλλινο κρεπ φόρεμα σε ένα σύννεφο από χρυσό λαμέ. Για να ολοκληρώσει το σύνολο, η Lady Gaga φόρεσε κοσμήματα των Tiffany & Co. και Boucheron.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vogue Italia (@vogueitalia)

Το εξώφυλλο της τραγουδίστριας για τη Vogue Italia είναι ένα εντυπωσιακό κοντινό στο πρόσωπο της super star, η οποία φοράει μια ροζ κάπα με κουκούλα από τον οίκο Valentino. Η εικόνα παρέπεμπε στην εποχή των περιοδικών μόδας της δεκαετίας του 1960 à la Twiggy.

Η Lady Gaga μίλησε στη Vogue για πρώτη φορά, για την ταινία, την οικογένεια της Gucci και πώς έζησε μελετώντας τον χαρακτήρα της Patrizia για μήνες, προκειμένου να συλλάβει την ουσία ενός δολοφόνου. Παρά λίγο έλειψε, όπως λέει, να χάσει το μυαλό της διανύοντας όλη αυτή την καλλιτεχνική διαδικασία.

Lady Gaga: Το απόλυτο pop – fashion – idol

Με αμέτρητες εμφανίσεις έχει αφήσει το στίγμα της στη μόδα, κάτοχος 12 Grammy, ενός Όσκαρ και ίσως της πιο εκρηκτικής ανόδου σε ό,τι αφορά στη φήμη ενός καλλιτέχνη, του 21ου αιώνα, η Stefani Germanotta, όπως είναι το πραγματικό της όνομα συγκαταλέγεται για περισσότερο από μία δεκαετία μεταξύ των πιο διάσημων ανθρώπων στον πλανήτη.

«Ό,τι και να φορέσω, θα υπηρετώ την οδυνηρή ιταλική αίγλη εκ των έσω. Έχουν περάσει τρία χρόνια από τότε που άρχισα να δουλεύω των ρόλο», λέει για το House of Gucci, «και θα είμαι απόλυτα ειλικρινής και διαφανής: έζησα ως Reggiani, για ενάμιση χρόνο. Και μιλούσα με προφορά για εννέα μήνες. Και εκτός κάμερας. Δεν έσπασα ποτέ. Έμεινα μαζί της» λέει μεταξύ άλλων στη συνέντευξή της λίγο πριν κυκλοφορήσει η πολυαναμενόμενη ταινία στην μεγάλη οθόνη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments