Lifestyle

Τάσος Ξιάρχο: Καρέ – καρέ η μεταφορά του Γενικό Κρατικό Νίκαιας

Τάσος Ξιάρχο: Καρέ – καρέ η μεταφορά του Γενικό Κρατικό Νίκαιας
Τάσος Ξιάρχο: Έπειτα από εισαγγελική εντολή για ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη ο χορογράφος διακομίσθηκε Γενικό Κρατικό Νίκαιας το απόγευμα της Τρίτης (2/11).

Ο Τάσος Ξιάρχο μεταφέρθηκες από το Ιπποκράτειο νοσοκομείο στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, έπειτα από εισαγγελική εντολή για ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Ο χορογράφος έφτασε συνοδεία αστυνομικών στο νοσοκομείο και στην εκπομπή «Το Πρωινό» προβλήθηκαν πλάνα του Star από τη μεταφορά του.

Όπως είναι γνωστό μετά τη μεταφορά του στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, το έσκασε από ένα παράθυρο, όμως λίγο αργότερα εντοπίστηκε από την αστυνομία και επέστρεψε ξανά στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Η συγκάτοικος του χορογράφου, Τάσου Ξιαρχό, η Ίριδα Παπουτσή μίλησε στο πρωινό: «Είμαι στεναχωρημένη και προβληματισμένη. Δεν ξέρω τι να κάνω με τον Τάσο. Τον βρήκα στο νοσοκομείο σε μια κατάσταση χάλια, έκλαιγε. Του είπε, γιατί είπε αυτό το πράγμα, δεν μπορούσα να συνεννοηθώ, ήταν σε κατάσταση σοκ. Είναι ένα παιδί με ιδιαίτερο χιούμορ. Είναι πολύ άσχημο αυτό και κάνει κακό στην εικόνα του. Θέλω να τον βοηθήσω. Η μόνη λύση είναι ή να τον σταυρώσουμε ή να το βοηθήσουμε. Εγώ αυτό που θέλω, επειδή τον αγαπάω, είναι να τον βοηθήσω… Καταδικάζω τη συμπεριφορά και τα λόγια του. Ό,τι έκανε από εκεί και πέρα είναι η κατρακύλα, τα κάνει όλα λάθος. Γιατί ρε Τάσο;»!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments