Πολιτική

Ηλιόπουλος: Η εγκύκλιος της Ιεράς Συνόδου εκθέτει τον Μητσοτάκη

Ηλιόπουλος: Η εγκύκλιος της Ιεράς Συνόδου εκθέτει τον Μητσοτάκη
Ηλιόπουλος: «Η απόφαση της Ιεράς Συνόδου λήφθηκε σε χθεσινή συνεδρίαση», τονίζει ο ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Σήμερα μάθαμε ότι ο κ. Μητσοτάκης έχει μεταξύ άλλων και την ικανότητα να ταξιδεύει πίσω στον χρόνο», σχολιάζει με δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νάσος Ηλιόπουλος, απαντώντας στις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου.

Βαρύτατη κριτική άσκησε στην κυβέρνηση για την διαχείριση της πανδημίας με χθεσινό του μήνυμα και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Ηλιόπουλος: Καλούμε την κυβέρνηση να υιοθετήσει άμεσα την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

«Χθες επιχειρηματολογούσε υπέρ της εξαίρεσης της εκκλησίας από τα μέτρα προστασίας. Σήμερα μάθαμε από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, ότι κόντρα στην χθεσινή του άποψη, επικοινώνησε με την Εκκλησία της Ελλάδας και το αποτέλεσμα αυτής της επικοινωνίας ήταν η σημερινή απόφαση της Ιεράς Συνόδου. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι η απόφαση της Ιεράς Συνόδου λήφθηκε σε χθεσινή συνεδρίαση», υπογραμμίζει και προσθέτει:

Ηλιόπουλος

«Η γελοιοποίηση της κυβέρνησης και η προσπάθεια πολιτικάντικης εκμετάλλευσης των αποφάσεων της Ιεράς Συνόδου από τον ίδιο τον κ. Μητσοτάκη, θα ήταν μικρό πρόβλημα – αφού πλέον είναι κάτι συνηθισμένο – αλλά αυτή τη φορά σχετίζεται με ένα σημαντικό θέμα δημόσιας υγείας».

«Για να τελειώσει αυτό το γαϊτανάκι ανευθυνότητας και υποκρισίας, καλούμε την κυβέρνηση να υιοθετήσει άμεσα την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για υποχρέωση τεστ κατά την είσοδο ανεμβολίαστων πιστών στις εκκλησίες. Η πρόταση της Ιεράς Συνόδου, που κινείται στο ίδιο πνεύμα, απλά εκθέτει ακόμα περισσότερο τον κ. Μητσοτάκη», καταλήγει ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Τσίπρας: Ο ΣΥΡΙΖΑ καταθέτει τροπολογία για τεστ και στις εκκλησίες

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη – Πλεύρη – Γεωργιάδη, είναι πλέον φανερό ότι ούτε μπορεί αλλά ούτε και θέλει να διαχειριστεί την πανδημία με σοβαρότητα και υπευθυνότητα», τονίζει με σημερινή του δήλωση ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, επιρρίπτοντας βαρύτατες ευθύνες στην κυβέρνηση μετά και τις ανακοινώσεις των νέων μέτρων.

«Αν δεν μπορεί να αναλάβει το πολιτικό κόστος για δύσκολες αποφάσεις, επαναφέρω την πρότασή μου: να ορίσουμε μια ολιγομελή επιτροπή από υψηλού κύρους επιστήμονες να μας υποδείξουν τα ενδεδειγμένα μέτρα και να τα αποδεχθούμε όλοι», υπογραμμίζει ο Αλέξης Τσίπρας. Προσθέτει δε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία καταθέτει σήμερα «τροπολογία για την επέκταση του μέτρου που αφορά την επίδειξη τεστ για την είσοδο ανεμβολίαστων πολιτών και στους χώρους θρησκευτικής λατρείας», τόνισε ακόμη στο χθεσινό του μήνυμα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments