Πολιτική

Θεοδωρικάκος: Επιπλέον 1.000 αστυνομικοί και 100 περιπολικά κάθε νύχτα από τις 12 ως τις 6 το πρωί

Θεοδωρικάκος: Επιπλέον 1.000 αστυνομικοί και 100 περιπολικά κάθε νύχτα από τις 12 ως τις 6 το πρωί
Θεοδωρικάκος: Επιπλέον 1.000 αστυνομικοί και 100 περιπολικά κάθε νύχτα από τις 12 ως τις 6 το πρωί, ενισχύοντας τους δρόμους της Αττικής.

Στα τέλη Σεπτεμβρίου ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος δεσμεύτηκε πως από τις αρχές Νοεμβρίου θα προστεθούν 100 πλήρως επανδρωμένα περιπολικά κάθε νύχτα από τις 12 ως τις 6 το πρωί και 1.000 νέοι αστυνομικοί ενισχύοντας τα τμήματα του λεκανοπεδίου Αττικής. Σήμερα ανάρτησε πως η δέσμευσή του είναι πλέον πραγματικότητα και ήδη οι αστυνομικοί με τα περιπολικά είναι σε υπηρεσία κάθε βράδυ. Θεοδωρικάκος

Η ανάρτηση Θεοδωρικάκου πιο συγκεκριμένα:

Είχαμε δεσμευτεί ότι από τις αρχές Νοεμβρίου θα προστεθούν 100 πλήρως επανδρωμένα περιπολικά κάθε νύχτα από τις 12 ως τις 6 το πρωί και 1000 νέοι αστυνομικοί θα ενισχύσουν τα τμήματα του λεκανοπεδίου Αττικής. Η δέσμευσή μας είναι πλέον πραγματικότητα. Ασφάλεια για όλους, ασφάλεια παντού.

Πρώτη Νοεμβρίου ο Τάκης Θεοδωρικάκος δήλωσε:

«Πέραν των ανωτέρω πέντε πρωτοβουλιών σε θεσμικό επίπεδο προωθούμε τους επόμενους τρεις μήνες το Νομοσχέδιο για την Αναβάθμιση της Αστυνομικής Ακαδημίας και της παρεχόμενης εκπαίδευσης στο σύνολο των αστυνομικών της χώρας. Στόχος μία αστυνομία φιλική στον πολίτη, που σέβεται την δημοκρατική νομιμότητα και είναι άτεγκτη και αποτελεσματική απέναντι στο έγκλημα, την αστυνομία του 21ου αιώνα.

Και, δεύτερον, είμαι σε επαφή με τον συνάδελφο Υπουργό Δικαιοσύνης για την ανάληψη πρωτοβουλίας εκσυγχρονισμού του Ποινικού Κώδικα, ώστε οι κατ’ επάγγελμα κλοπές να μετατραπούν σε κακούργημα και η παραβατική συμπεριφορά καταδιωκόμενων να μην τιμωρείται απλά για παράβαση διατάξεων του ΚΟΚ, να προβλεφθούν αυστηρότερες ποινές και η έφεση να μην έχει ανασταλτικό χαρακτήρα. svg%3E

Αυτές οι πρωτοβουλίες συμβάλλουν σε μια πιο αποτελεσματική αστυνομία, που πρέπει να είναι ο κοινός στόχος όλων μας γιατί αυτό είναι προς όφελος της κοινωνίας. Μικροκομματικές επιθέσεις και αβάσιμοι αφορισμοί σε βάρος της Ελληνικής Αστυνομίας δεν γίνονται αποδεκτοί από τη συντριπτική πλειονότητα των πολιτών. Στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις και είμαστε δίπλα στον Έλληνα αστυνομικό, πάντα στο πλαίσιο της νομιμότητας, γιατί η πολύ δύσκολη δουλειά που κάνει αποτελεί πολύτιμη υπηρεσία προς την κοινωνία.

Μέσα σε αυτή την εβδομάδα 1000 αστυνομικοί ενισχύουν τα ΑΤ του Λεκανοπεδίου Αττικής και διασφαλίζουν την πραγματοποίηση κάθε βράδυ 100 πρόσθετων περιπολιών. Συνεχίζουμε με σχέδιο, με όραμα, με ενότητα, με σκληρή δουλειά τον καθημερινό αγώνα για την ασφάλεια των πολιτών. Γιατί είναι προϋπόθεση της ευημερίας των Ελλήνων. Ασφάλεια για Όλους! Ασφάλεια Παντού!»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments