Αθλητισμός

Ολυμπιακός Β – ΠΑΟΚ Β 3-1: Νίκη και στη Superleague 2

Ολυμπιακός Β – ΠΑΟΚ Β 3-1: Νίκη και στη Superleague 2
Ολυμπιακός Β - ΠΑΟΚ Β 3-1: Μετά τη νίκη στη Superleage ο Ολυμπιακός κέρδισε και στην δεύτερη κατηγορία τον ΠΑΟΚ.

Με λίγες ημέρες διαφορά ο Ολυμπιακός κέρδισε τον ΠΑΟΚ και στη Supearleague (2-1) και στην Superleague 2 (3-1). Ο Ολυμπιακός Β υποδέχθηκε τον ΠΑΟΚ Β στο «Ελ Πάσο» της Καλλιθέας και κέρδισε το ντέρμπι της πρεμιέρας της δεύτερης κατηγορίας.

Με τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, ο ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα γύρισε το ματς και πήρε εύκολα τελικά τη νίκη επί του Δικεφάλου με τον Πάμπλο Γκαρσία να αποχωρήσει με σκυμμένο το κεφάλι.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με αρκετή δόση τύχης, όταν ο Καλογερόπουλος στο 13ο λεπτό πέτυχε ένα ανέλπιστο αυτογκόλ, αλλά στο δεύτερο μέρος οι Πειραιώτες έδειξαν μέταλλο νικητή και πήραν εύκολα τη νίκη με 3 τέρματα.

Οι Πειραιώτες ήταν ανώτεροι σε ολόκληρη τη διάρκεια του αγώνα, πίεσαν πολύ, ενώ η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία είχε παθητικό ρόλο, ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με μια τελική έναντι 11 (5 στην εστία).

Η ομάδα του Ιμπαγάσα δικαιώθηκε στο δεύτερο μέρος για την επιμονή της. Αρχικά, ισοφάρισε στο 65’ με τον Κίτσο να κάνει ατομική προσπάθεια από τα αριστερά, βλέποντας το σουτ του να καταλήγει στα δίχτυα έπειτα από κόντρα.

Στο 71’ ο Αλγκασίμ Μπα σκόραρε με πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο ίδιος από την ανατροπή που του έκανε ο Κουλιεράκης, ενώ στο 87’ κλείδωσε τη νίκη των «ερυθρόλευκων» ο Βοΐλης.

Το παιχνίδι είχε αρκετή ένταση γενικότερα, αψιμαχίες ανάμεσα σε παίκτες και αρκετές σκληρές μονομαχίες εντός αγωνιστικού χώρου και κόντρες μεταξύ των πάγκων. Αποβλήθηκε ο προπονητής τερματοφυλάκων του ΠΑΟΚ και σε εκείνο το σημείο έφυγαν μπουκάλια προς τον πάγκο των φιλοξενούμενων.

Ο διαιτητήες της αναμέτρησης αρνήθηκε καθαρό πέναλτι υπέρ του στο 51′ σε χέρη του Γιαξή, ενώ ο Αποστολόπουλος του ΠΑΟΚ γλίτωσε την αποβολή για κλωτσιά εν ψυχρώ στον Μαρίνο, στο 83′.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments