Ελλάδα

Βίκυ Σταμάτη: Άλλαξε το επώνυμό της σε Τσοχατζοπούλου

Βίκυ Σταμάτη: Άλλαξε το επώνυμό της σε Τσοχατζοπούλου
Βίκυ Σταμάτη: Άλλαξε το επώνυμό της σε Τσοχατζοπούλου,είχε δρομολογήσει την αλλαγή του επιθέτου της όσο ο συζυγός της Άκης Τσοχατζόπουλος ήταν εν ζωή.

Η Βίκυ Σταμάτη ύστερα από τον θάνατο του άνδρα της Άκη Τσοχατζόπουλο, αποφάσισε να αλλάξει το επιθετό της σε Βίκυ Τσοχατζοπούλου.

Η Βίκυ Σταμάτη είχε δρομολογήσει την αλλαγή του επιθέτου της όσο ο συζυγός της Άκης Τσοχατζόπουλος ήταν εν ζωή. Βίκυ Σταμάτη

Η ξαδέλφη του πρώην υπουργού κατηγορεί την Βίκυ Σταμάτη πως εκείνη ευθύνεται για τον θανατό του

Η Βίκυ Τσοχατζοπούλου έδωσε την δική της απάντηση λέγοντας:

«Σε αντίθεση με αυτή την κυρία -την ξαδέλφη του Άκη- η οποία επέλεξε να με κατηγορήσει με συνεντεύξεις σε εφημερίδες και διαδικτυακά κανάλια, εγώ επιλέγω την νομική οδό, για να αποκαταστήσω την αλήθεια. Εάν ο σύζυγός μου έζησε τόσο καιρό, με τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε -το οφείλει αποκλειστικά και μόνο σε εμένα, και όχι σε αυτήν την κυρία, την οποία ο Άκης Τσοχατζόπουλος είχε διώξει από το σπίτι μας».
Ο δικηγόρος της, Νίκος Αλεξανδρής, ανέφερε για το θέμα: «Η κ. Βίκυ Τσοχατζοπούλου, όπως γνωρίζετε, έχει και ένα ανήλικο παιδί το οποίο διαβάζει ότι η μητέρα του σκότωσε τον πατέρα του. Αυτό είναι πάρα πολύ βαρύ, ξεφεύγει από τα όρια της κακοήθειας και αγγίζει τα όρια της δολοφονίας ψυχών. Δεν μπορεί να λέμε έτσι ότι η μητέρα του σκότωσε τον πατέρα του. Επέλεξε, λοιπόν, η κ. Τσοχατζοπούλου να αμυνθεί σε αυτό δια της καταθέσεως μηνύσεως σε βάρος».

Το 2004 ο πρώην υπουργός Άμυνας παντρεύτηκε για δεύτερη φορά με την Βίκυ Σταμάτη, στην αρχή με πολιτικό και μετά με θρησκευτικό γάμο

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος που έφυγε από την ζωή σε ηλικία 82 ετών ήταν ένα από τα ιστορικότερα και ισχυρότερα στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Πέρα όμως από την μεγάλη πολιτική του καριέρα πολλοί θα θυμούνται και τον γάμο του με την Βίκυ Σταμάτη, με την οποία υπήρξε μεγάλος έρωτας.

Βίκυ Σταμάτη

Πιο συγκεκριμένα, το 2004, ο Άκης Τσοχατζόπουλος παντρεύτηκε για δεύτερη φορά με τη Βίκυ Σταμάτη, αρχικά με πολιτικό γάμο στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια με θρησκευτικό στο Παρίσι, ένα γάμο που απασχόλησε έντονα τα φώτα της δημοσιότητας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments