Lifestyle

Ιωάννα Τούνη: «Είστε εμετός»

Ιωάννα Τούνη: «Είστε εμετός»
Ιωάννα Τούνη: Ο λόγος που έγινε έξαλλη...

Η Ιωάννα Τούνη, που πρόσφατα αποχώρησε οικειοθελώς από το Just The 2 Of Us, ταξίδεψε μέχρι τη γενέτειρά της, τη Θεσσαλονίκη και λίγες ημέρες μετά στο πλευρό της βρέθηκε ο σύντροφός της, Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Η influencer ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram story της ποζάροντας αγκαλιά με τον αγαπημένο της και από τη λεζάντα της, καταλάβαμε πως είναι έξαλλη με μερικά δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών που την ήθελαν να έχει χωρίσει με το γνωστό μοντέλο.

«Μερικοί δημοσιογράφοι είστε εμετός» ήταν η ατάκα της που συνόδεψε τη φωτογραφία, δείχνοντας τον εκνευρισμό της.

Επίσης, σε προηγούμενες δηλώσεις της  στην κάμερα του «Χαμογέλα και πάλι», αποκάλυψε τον λόγο που αποχώρησε από το J2US:

«Έχουν συμβεί κάποια πράγματα στη Θεσσαλονίκη, έχω κάποια οικογενειακά θέματα υγείας. Πρέπει να ανέβω στη Θεσσαλονίκη και να περνάω εκεί λίγο παραπάνω χρόνο αυτό το διάστημα για να στηρίξω έναν δικό μου άνθρωπο. Οπότε, έπρεπε να φύγω σε αυτή τη φάση, αλλά όσο ήμουν εδώ το απόλαυσα στο έπακρο σίγουρα. Πέρασα τέλεια. Δεν περίμενα ότι θα αποχωρήσει ο Δημήτρης, ήταν αναπάντεχο για μένα».

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές ο σύντροφός της είναι στήριγμα στο πλάι της και το ζευγάρι θέλησε να διαψεύσει τις φήμες περί χωρισμού με τον πιο εμφανή τρόπο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments