Τεχνολογία

Ubisoft: Δίνει δωρεάν την τριλογία Assassin’s Creed Chronicles

Ubisoft: Δίνει δωρεάν την τριλογία Assassin’s Creed Chronicles
Ubisoft: Με αυτόν τον τρόπο γιορτάζει τα 35α γενέθλιά της.

Η Ubisoft γιορτάζει τα 35α γενέθλιά της και γι’ αυτό το λόγο συνεχίζει με τις εκπλήξεις και μόλις ανακοίνωσε ότι μπορείτε να αποκτήσετε τρία Assassin’s Creed παιχνίδια, εντελώς δωρεάν. Συγκεκριμένα, από τις 9 Νοεμβρίου και για τρεις ημέρες οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσετε το Assassin’s Creed Chronicles.

Υπενθυμίζεται πως η Ubisoft κυκλοφόρησε και το Assassin’s Creed Odyssey, ένα βιντεοπαιχνίδι που διαδραματίζεται στην Αρχαία Ελλάδα και ειδικότερα στον Πελοποννησιακό Πόλεμο.

Το Assassin’s Creed Chronicles χωρίζεται σε τρεις διαφορετικές περιπέτειες που λαμβάνουν χώρα στην Ινδία, στην Κίνα και στην Ρωσία. Το μόνο που έχετε να κάνετε για να τα αποκτήσετε είναι να συνδεθείτε με τον “Ubisoft Connect” λογαριασμό σας μέσω αυτού του link και μετά να πατήσετε στο καρτελάκι “Ubisoft Connect PC”.

Η ιστορία της Κίνας να λαμβάνει χώρα στο έτος 1546 όπου ζήσουμε τις περιπέτειες της Shao Jun, που εκπαιδεύτηκε από τον Ezio Auditore. Η ιστορία της Ινδίας μας μεταφέρει στο έτος 1841 για να γνωρίσουμε τον Arbaaz Mir, ενώ στην ιστορία της Ρωσίας φτάνουμε στο έτος 1918 με πρωταγωνιστή τον Nikolai Orelov.

Ubisoft

Η ανάπτυξη των τριών τίτλων έγινε από την Climax Studios και δεν είναι ιδιαίτερα απαιτητικά από πλευράς hardware, καθώς τρέχουν σε υπολογιστές με Windows 7, Intel Core 2 Duo και 2GB μνήμη RAM. Όσοι ενδιαφέρεστε μπορείτε να τα αποκτήσετε εντελώς δωρεάν από το παρακάτω link, αρκεί να προχωρήσετε στην ενέργεια έως και τις 12 Νοεμβρίου 2021. Πιθανότατα θα ακολουθήσουν και άλλα δωράκια από την Ubisoft μέσα στις επόμενες ημέρες, οπότε μείνετε συντονισμένοι.

Η Ubisoft Entertainment SA (πρώην: Ubi Soft Entertainment Software) είναι γαλλική εταιρεία που κυκλοφορεί βιντεοπαιχνίδια, με έδρα της το Ρεν, της Γαλλίας. Είναι περισσότερο γνωστή είναι για την κυκλοφορία πετυχημένων franchises όπως το Assassin’s Creed, το Far Cry, το Just Dance, το Prince of Persia και το Rayman.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments