Ελλάδα

Σερβετάλης: «Πυρά» για την απόφαση να αποσυρθεί από την παράσταση

Σερβετάλης: «Πυρά» για την απόφαση να αποσυρθεί από την παράσταση
Σερβετάλης: Όλα όσα έγιναν μετά την απόσυρση του ηθοποιού από την παράσταση «Ρινόκερος», διότι δεν ήθελε να παίζει μόνο για εμβολιασμένους πολίτες.

Σφοδρές αντιδράσεις προκάλεσε η είδηση ότι ο Άρης Σερβετάλης αποφάσισε να αποσυρθεί από την παράσταση «Ρινόκερος» καθώς δεν ήθελε να παίζει μόνο για εμβολιασμένους πολίτες.

Λίγο αργότερα, η παραγωγή με ανάρτηση στο Facebook ανακοίνωσε την αναβολή της θεατρικής παράστασης, χωρίς να ξεκαθαρίζει αν το έργο πρόκειται να επιστρέψει κάποια στιγμή με τον ίδιο ή άλλον πρωταγωνιστή. Σερβετάλης

Η απόφαση του ηθοποιού

Ο γνωστός ηθοποιός έγινε δέκτης θετικών σχολίων από μία μεγάλη μερίδα των χρηστών των social media. «Ο Λαζαρας από το Είσαι το ταίρι μου, ο Αρης Σερβεταλης κατέβασε το θεατρικό του και εγώ απλά σηκώνομαι και χειροκροτώ αυτόν τον άνθρωπο», «Ωραίος ο Σερβετάλης, ηθικότατος και άνθρωπος», Μπράβο στον Άρη Σερβετάλη. Αν το θέατρο δεν είναι για όλους τότε δεν είναι για πραγματικά κανέναν», τόνισαν πολλοί χρήστες τους Twitter.

Ωστόσο, συγκέντρωσε και κατακριτέα σχόλια από πολλούς συναδέλφους του, οι οποίοι θεώρησαν την κίνησή του απαράδεκτη.

Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός Φαίη Κοκκινοπούλου, με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, κατέκρινε αυτή την κίνηση και χαρακτήρισε τον Σερβετάλη «ανεμβολίαστο και καλοπληρωμένο».

Η ανάρτηση της κ. Κοκκινοπούλου έχει ως εξής:

«Δεν μπορώ να μην το σχολιάσω και ας μου γίνουν ριπόρτ και ας κατεβάσουν το προφίλ μου. Αξίζει.

Ο Σερβετάλης (ο μόνος ανεμβολίαστος ανάμεσα σε 20 ανθρώπους που εργάζονται στην παράσταση «Ρινόκερος») αποφάσισε να μην συνεχίσει τις παραστάσεις στο θέατρο Κιβωτός, γιατί δεν θέλει να παίζει μόνο σε εμβολιασμένους.

Η παραγωγή, προς τιμήν της και χίλια μπράβο, του πρότεινε να συνεχίσει τις παραστάσεις μέχρι αρχές Ιανουαρίου και στη συνέχεια η παράσταση να κατέβει, δεμευόμενη (η παραγωγή) ότι θα πληρώσει τους ηθοποιούς κανονικά μέχρι τη λήξη της θεατρικής σαιζόν!

Ο καλοπληρωμένος συνάδερφος αρνήθηκε και πάλι.

Ηθοποιοί (μεταξύ των οποίων και φίλοι μου)-τεχνικοί- ταξιθέτριες, καθαριστές, ταμίας, θα μείνουν όλοι άνεργοι.

Δεν έχουμε ελπίδα. Φάτε». Σερβετάλης

Την αποχώρηση Σερβετάλη σχολίασε και ο Σπύρος Μπιμπίλας: «Έχω σοκαριστεί με την παραίτηση Σερβετάλη, δεν το περίμενα. Δεν περίμενα ότι κάποιος ηθοποιός θα σταματήσει μια παράσταση, αγνοώντας ότι δουλεύουν κι άλλοι άνθρωποι εκεί», είπε αρχικά. «Το θεωρώ απαράδεκτο. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς ένας άνθρωπος που λέει ότι είναι τόσο μέσα στην πίστη, δεν σκέφτεται ότι οι άλλοι άνθρωποι θα μείνουν χωρίς δουλειά», κατέληξε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments