Διεθνή

Αλβανία: Νεκρή 16χρονη με αναπηρία από φωτιά στο σπίτι της στη Δερβιτσάνη

Αλβανία: Νεκρή 16χρονη με αναπηρία από φωτιά στο σπίτι της στη Δερβιτσάνη
Αλβανία: Το 16χρονο κορίτσι, που αντιμετώπιζε προβλήματα αναπηρίας, δεν μπόρεσε να μετακινηθεί έγκαιρα, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο από ασφυξία.

Ένα 16χρονο κορίτσι από το ελληνικό μειονοτικό χωριό της Δερβιτσάνης, στον δήμο Δρόπολης στην Αλβανία, έχασε τη ζωή της, όταν το σπίτι της έπιασε φωτιά. Το 16χρονο κορίτσι, που αντιμετώπιζε προβλήματα αναπηρίας, δεν μπόρεσε να μετακινηθεί έγκαιρα, με αποτέλεσμα να βρεθεί νεκρό. Η νεκροψία έδειξε πως ο θάνατός της προήρθε από ασφυξία. Αλβανία

Παρά την άμεση επέμβαση των συγχωριανών της και της πυροσβεστικής υπηρεσίας του δήμου, το σπίτι κάηκε ολοσχερώς και δεν πρόλαβε να σωθεί εγκαίρως.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ τα αίτια της πυρκαγιάς οφείλονται στην προσπάθεια της οικογένειας να ζεστάνει και να φωτίσει το σπίτι με πρόχειρα μέσα, καθώς λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας, η περιοχή παραμένει από το πρωί χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.

Η κακοκαιρία που πλήττει από χθες και τις ελληνικές μειονοτικές περιοχές στον νότο στην Αλβανία, έχει προκαλέσει πολλές ζημιές στις περιουσίες των πολιτών και σοβαρές δυσκολίες στην καθημερινότητά τους.

Αλβανία

Στη Λάρισα βρέθηκε ένας νεκρός από φωτιά σε διαμέρισμα

Νεκρός εντοπίστηκε ένας άνδρας κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε ισόγειο διαμέρισμα πολυκατοικίας στη Λάρισα.

Η φωτιά τέθηκε σε έλεγχο αλλά δυστυχώς έχασε τη ζωή του 52χρονος

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική δεν υπήρξε επέκταση της πυρκαγιάς σε άλλους ορόφους του κτηρίου και δε χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό των υπόλοιπων ενοίκων. Εισερχόμενοι οι πυροσβέστες στην οικεία του βρήκαν τον 52χρονο Κ.Α. στο κρεβάτι του απανθρακωμένο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments