Ελλάδα

Σύνταγμα: Πεζός παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στο κέντρο της Αθήνας

Σύνταγμα: Πεζός παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στο κέντρο της Αθήνας
Σύνταγμα: Λίγο μετά τις 6 το πρωί της Τετάρτης ένας πεζός παρασύρθηκε από όχημα στη συμβολή των οδών Βασιλίσσης Σοφίας και Αμαλίας.

Λίγο μετά τις 6 το πρωί της Τετάρτης ένας πεζός παρασύρθηκε από όχημα στη συμβολή των οδών Βασιλίσσης Σοφίας και Αμαλίας στο Σύνταγμα.

Όπως μετέδωσε ο Αντ1, ένας πεζός παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου σταμάτησε στο σημείο. Οι Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ έδωσαν τις πρώτες βοήθειες στον τραυματία, ο οποίος δεν είναι σε σοβαρή κατάσταση και σύμφωνα με τις πληροφορίες έχει σπάσει το πόδι του.

Θεσσαλονίκη: 16χρονη βρέθηκε κρεμασμένη στο σπίτι της

Σοκ έχει προκαλέσει στον Εύοσμο στην Θεσσαλονίκη η αυτοκτονίας μίας 16χρονης. Το κοριτσάκι βρέθηκε κρεμασμένο το μεσημέρι της Τρίτης στο σπίτι που διέμενε με την οικογένεια της, ενώ την κοπέλα την εντόπισαν οι γονείς της, όταν επέστρεψαν στο σπίτι.

Επί τόπου έσπευσαν άμεσα μία κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ, ένα όχημα μικρού όγκου, μια μοτοσικλέτα ταχείας ανταπόκρισης και ένα ασθενοφόρο. Οι διασώστες επιχειρούσαν να επαναφέρουν την 16χρονη στη ζωή για 45 λεπτά. Συνέχισαν την προσπάθεια και κατά τη διακομιδή της ανήλικης στο «Παπαγεωργίου».

Δυστυχώς παρά τη μάχη που έδωσαν γιατρός και διασώστες, δεν κατάφεραν να την επαναφέρουν στη ζωή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments