Video

Άννα Βίσση: «Ξεπέρασα τα 60, πρέπει να κάνω και το τρίτο εμβόλιο»

Άννα Βίσση: «Ξεπέρασα τα 60, πρέπει να κάνω και το τρίτο εμβόλιο»
Άννα Βίσση: Η γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια σε συνέντευξη της από τον Βόλο μίλησε για τον εμβολιασμό των άνω των 60 ετών.

Η Άννα Βίσση παρέστη στη φωταγώγηση της πόλης του Βόλου το βράδυ της Τρίτης. Η γνωστή τραγουδίστρια ανέβηκε στην ειδικά διαμορφωμένη σκηνή που στήθηκε στην παραλία, ενώ μαζί με την συμφωνική ορχήστρα και τη χορωδία της πόλης ερμήνευσε μεγάλες παλιές και νέες της επιτυχίες.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής της η Άννα Βίσση μίλησε σε κάμερα του Πρωινού. Μάλιστα, η αγαπημένη τραγουδίστρια έκανε μια αναπάντεχη σύγκριση, ενώ τόνισε: «Πιο ωραία είναι εδώ στο Βόλο από το Μονακό. Το χαίρεται ο κόσμος όλο αυτό. Οι οικογένειες και τα παιδιά».

Μιλώντας για τον κοροναϊό, η ίδια είπε «Ξεπέρασα τα 60. Πρέπει να κάνω και το τρίτο εμβόλιο σύντομα. Που το κάνω έτσι κι αλλιώς».

Δείτε το βίντεο

Υπερθέαμα και χιλιάδες πυροτεχνήματα με Άννα Βίσση η φωταγώγιση του δέντρου στο Βόλο

Μια μαγική βραδιά έζησαν το βράδυ της Τρίτης, 30.11.2021, χιλιάδες Βολιώτες που κατέκλυσαν την κεντρική παραλία και απόλαυσαν ένα εξαιρετικό υπερθέαμα για την έναρξη της εορταστικής περιόδου, αλλά και την τελετή φωταγώγησης της πρωτεύουσας της Μαγνησίας, που πραγματικά εντυπωσίασε.

Για την τελετή είχαν ληφθεί πολύ αυστηρά μέτρα και επετράπη η παρουσία μόνο σε άτομα κάθε ηλικίας που ήταν πλήρως εμβολιασμένα. Οι υπόλοιποι είχαν την δυνατότητα να δουν το θέαμα από γιγαντοοθόνες που είχαν στηθεί κατά μήκος της παραλιακής λεωφόρου Αργοναυτών.

Ο εντυπωσιακός χριστουγεννιάτικος στολισμός καλύπτει πάνω από 20 χιλιόμετρα οδικών αρτηριών της πρωτεύουσας της Μαγνησίας και φωτίζει πάρκα και πλατείες σε κάθε περιοχή, από το παραλιακό πάρκο, την πλατεία Ελευθερίας, την πλατεία Μητροπόλεως που έχει στηθεί και αληθινή φάτνη με ζωντανά ζωάκια, στην πλατεία Ρήγα Φεραίου με το χωριό του Αη Βασίλη, την πλατεία Ευαγγελίστριας καθώς και την πλατεία Πανεπιστημίου όπου λειτουργεί το φαντασμαγορικό υπερθέαμα με το εργαστήριο του “Πινόκιο”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments