Ελλάδα

Παρθένα Κουτμερίδου: Ραγίζουν καρδιές τα αποχαιρετιστήρια μηνύματα των φίλων της

Παρθένα Κουτμερίδου: Ραγίζουν καρδιές τα αποχαιρετιστήρια μηνύματα των φίλων της
Παρθένα Κουτμερίδου: Ραγίζουν καρδιές τα μηνύματα των φίλων της Παρθένας Κουτμερίδου της 38χρονης δικηγόρου, κόρης του πρώην βουλευτή Σερρών του ΠΑΣΟΚ, κ. Στάθη Κουτμερίδη.

Ραγίζουν καρδιές τα μηνύματα των φίλων της Παρθένας Κουτμερίδου της 38χρονης δικηγόρου, κόρης του πρώην βουλευτή Σερρών του ΠΑΣΟΚ, κ. Στάθη Κουτμερίδη.

Το χρονικό

Η Παρθένα Κουτμερίδου νόσησε με κορωνοϊό ενώ βρισκόταν στον έβδομο μήνα της κύησης και η κατάστασή της επιδεινώθηκε πολύ γρήγορα και χρειάστηκε να μεταφερθεί σε ΜΕΘ. Η άτυχη γυναίκα δεν είχε εμβολιαστεί καθώς είχε επιφυλάξεις σε σχέση με την εγκυμοσύνη της.

Οι γιατροί την υπέβαλαν σε καισαρική τομή για να σώσουν το μωρό. Η οικογένειά της είχε απευθύνει έκκληση για αίμα τα τελευταία δύο εικοσιτετράωρα, σε μια προσπάθεια να κρατηθεί στη ζωή η 38χρονη γυναίκα, που όμως τελικά δεν τα κατάφερε.

Οι δικοί της άνθρωποι αδυνατούν και είναι λογικό, να συνειδητοποιήσουν, ότι η αγαπημένη τους Πάττυ, δεν είναι πια μαζί τους. «Τότε όλα ροζ/ Τώρα όλα μαύρα. Καλό ταξίδι Παττούλα μας, θα σε αγαπάμε πάντα» γράφει στη σελίδα της στο Facebook, η επιστήθια φίλη της, Κλειώ Χουλιούμη, ένα από τα πρόσωπα που στάθηκαν στο πλευρό της 38χρονης δικηγόρου μέχρι τη τελευταία στιγμή.

«Ο άνδρας της δεν την άφηνε να εμβολιαστεί»

Μιλώντας στο MEGA, ο γυναικολόγος της άτυχης δικηγόρου ρίχνει ευθύνες στον σύζυγο και τον πνευματικό της για την απόφαση να μην εμβολιαστεί διότι την επηρέαζαν με αρνητικό πρόσημο.

«Τη συμβούλεψα να κάνει εμβόλιο, αυτή και ο σύζυγός της, από την πρώτη στιγμή. Είμαι φανατικά υπέρ του εμβολιασμού. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, επανειλημμένα προσπάθησα να πείσω αυτή τη γυναίκα, που δεν ήταν μόνο πελάτισσα αλλά και πολύ καλή μου φίλη εδώ και πολλά χρόνια. Αλλά, από ό,τι καταλαβαίνω, ο σύζυγός της -ο οποίος είναι φανατικός αντιεμβολιαστής- και η οικογένειά του την απέτρεψαν από το να εμβολιαστεί, πιθανώς και λόγω κάποιου πνευματικού».

Ο γυναικολόγος της Παρθένας Κουτμερίδου σημειώνει ότι η παρότρυνση της γυναίκας για τον εμβολιασμό της έγινε πολλές φορές, και μάλιστα παρουσία μαρτύρων, ενώ από ένα σημείο και μετά ο σύζυγός της δεν πήγαινε μαζί στις εξετάσεις της καθώς διαφωνούσε με τον γυναικολόγο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments