Lifestyle

Ιωάννα Τούνη: Η αξέχαστη εμφάνισή της πάνω στην πίστα χωρίς εσώρουχο

Ιωάννα Τούνη: Η αξέχαστη εμφάνισή της πάνω στην πίστα χωρίς εσώρουχο
Ιωάννα Τούνη: Κάτι ξέχασε να φορέσει πάνω στη πίστα η γνωστή influencer στο επεισόδιο του J2US και τράβηξε όλα τα βλέμματα του κοινού πάνω της.

Όσο ακόμα διαγωνιζόταν στο J2US πριν αποχωρήσει οικειοθελώς για προσωπικούς- οικογενειακούς λόγους η Θεσσαλονικά influencer του Instagram και επιχειρηματίας με εταιρεία ρούχων με έδρα πάλι την Θεσσαλονίκη, Ιωάννα Τούνη, εμφανίστηκε στην πίστα χωρίς εσώρουχο. Το μοντέλο Ιωάννα Τούνη που αποτελεί αδιαμφισβήτητα μια από τις ωραιότερες γυναίκες του Βορρά κέρδισε τις εντυπώσεις με μια κατακίτρινη τουαλέτα.

Τι είχε τραγουδήσει με το κίτρινο φόρεμα

Ιωάννα Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη σε εκείνο το επεισόδιο είχε ερμηνεύσει  μαζί με τον επαγγελματία τραγουδιστή  Νικηφόρο στη σκηνή του show το τραγούδι, «Τα μάτια σου ερωτεύτηκα» του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Πέρα από την υψηλή βαθμολογία την οποία απέσπασε το τραγουδιστικό ντουέτο, η Ιωάννα κατάφερε να μαγνητίσει όλα τα βλέμματα με το βαθύ σκίσιμο στο φόρεμα που δεν άφησε τίποτα στη φαντασία του κοινού. Όλος ο ανδρικός πληθυσμός ξετρελάθηκε με τα δίμετρα πόδια της Ιωάννας Τούνη.

Το φόρεμα που δεν αφήνει τίποτα στη φαντασία

Ιωάννα Τούνη

Ένα φόρεμα εντυπωσιακό, με βαθύ ντεκολτέ και ένα τεράστιο σκίσιμο στην αριστερή πλευρά, το οποίο έδινε τη δυνατότητα στην Ιωάννα να έχει ακάλυπτο το γυμνασμένο πόδι της, να χορεύει σε ρυθμούς pop αλλά και να τραγουδάει τον έρωτα.

Στα κοντινά πλάνα, μάλιστα του σκηνοθέτη, φάνηκε ότι η Θεσσαλονικιά δε φορούσε κάτι μέσα από το φουστάνι, αφήνοντάς το να εφαρμόσει τέλεια πάνω στο σώμα της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments