Video

Σταμάτης Κραουνάκης: «Την κατάρα μου στην κυβέρνηση για το πρόστιμο των 100 ευρώ»

Σταμάτης Κραουνάκης: «Την κατάρα μου στην κυβέρνηση για το πρόστιμο των 100 ευρώ»
Σταμάτης Κραουνάκης: «Κάποιοι άνθρωποι από αυτούς που ενεπλάκησαν στις ιστορίες έτυχε να είναι φίλοι μου, όπως ο Κιμούλης. Είχα συναισθηματική σχέση».

Ο Σταμάτης Κραουνάκης μίλησε χύμα για όλους και όλα χωρίς δεύτερες σκέψεις, στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου στον Alpha. Μεταξύ άλλων, ο δημοφιλής μουσικοσυνθέτης Σταμάτης Κραουνάκης έστειλε… την κατάρα του στον πρωθυπουργό και την κηβέρνηση για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των άνω των 60 ετών. Σταμάτης Κραουνάκης

Τι είπε για την κυβέρνηση ο συνθέτης

Πιο συγκεκριμένα,  όταν η δημοσιογράφος Άννα Ζηρδέλη ζήτησε την άποψη του για τα νέα μέτρα της κυβέρνησης και το πρόστιμο των 100 ευρώ, ο Σταμάτης Κραουνάκης ήταν αμείλικτος. «Την κατάρα μου! Μη με βάλεις να πω κάτι άλλο… Την κατάρα μου».

«Κάποιοι άνθρωποι από αυτούς που ενεπλάκησαν στις ιστορίες έτυχε να είναι φίλοι μου, όπως ο Κιμούλης. Είχα συναισθηματική σχέση με κάποιους από αυτούς και συνεργασίες κάποτε. Εκείνο το βράδυ που έσκασε το περιστατικό μίλησα μαζί του, μετά τον έχασα» πρόσθεσε ο γνωστός καλλιτέχνης στην εκπομπή του Alpha. Λέγοντας πως ήταν η ώρα του να σκάσει το Metoo στην Ελληνική κοινωνία.

Σταμάτης Κραουνάκης

Η αναφορά του  στην Μελίνα Μερκούρη

«Η Μελίνα Μερκούρη όταν πέθανε η μάνα της ήταν εξόριστη. Η Χούντα της έδωσε το δικαίωμα να πάει στην κηδεία της μάνας της. Μερικά πράγματα είναι πάνω από την ενοχή» ομολόγησε, επίσης, ο Σταμάτης Κραουνάκης σχετικά με την πρόσφατη απώλεια που είχε ο προφυλακισμένος συνάδελφος του, Δημήτρης Λιγνάδης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments