Ελλάδα

Κρήτη: Αστυνομικοί βρήκαν κοριτσάκι παρατημένο σε χαρτόκουτο – Συνελήφθη ο ναρκομανής πατέρας

Κρήτη: Αστυνομικοί βρήκαν κοριτσάκι παρατημένο σε χαρτόκουτο – Συνελήφθη ο ναρκομανής πατέρας
Κρήτη: Αστυνομικοί που έκαναν περιπολία άκουσαν παιδικό κλάμα και λίγη ώρα αργότερα εντόπισαν ένα κοριτσάκι 3- 4 ετών παρατημένο μέσα σε ένα χαρτόκουτο.

Πέντε μέρες μετά την εγκατάλειψη βρέφους στο κέντρο της Αθήνας έξω από το μουσείο στη Πατησίων, άλλη μία νέα υπόθεση εγκατάλειψης παιδιού, αυτή τη φορά στο Ηράκλειο στη Κρήτη συγκλονίζει το Πανελλήνιο. Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ κατά τη διάρκεια περιπολίας γύρω από το πάρκο Θεοτοκόπουλου, στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου στη Κρήτη, άκουσαν παιδικό κλάμα και λίγη ώρα αργότερα εντόπισαν ένα κοριτσάκι 3- 4 ετών παρατημένο μέσα σε ένα χαρτόκουτο, χωρίς γονείς ή κάποιο κηδεμόνα. Κρήτη

Ο 28χρονος χρήστης ναρκωτικών πατέρας συνελήφθη

Όπως αναφέρει το cretalive, οι αστυνομικοί φρόντισαν το μικρό παιδί να σταματήσει να κλαίει και ενημέρωσαν τους αρμόδιους για να προχωρήσει η προβλεπόμενη διαδικασία για να βρεθούν οι γονείς του ή να πάει σε κάποιο ίδρυμα.

Το κοριτσάκι ανήκει σε μια πολύτεκνη οικογένεια, ενώ ο πατέρας του είναι 28 ετών και χρήστης ναρκωτικών που έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές. Ο άντρας φαίνεται πως εντοπίστηκε και συνελήφθη στο πλαίσιο του Αυτοφώρου.

Κρήτη

Βρέθηκε παρατημένο έξω από το Αρχαιολογικό Μουσείο

Το πρωί της Κυριακής 28 Νοεμβρίου ένα μωρό βρέθηκε έξω από το Αρχαιολογικό Μουσείο, στην οδό Πατησίων 44, χωρίς να υπάρχει κάποιος δίπλα του. Το κοριτσάκι  βρέθηκε εγκαταλειμμένο στον προαύλιο χώρο του Μουσείου από μια γυναίκα που είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο της. Η κυρία Μαρία εντόπισε το άτυχο κοριτσάκι στις 9.10 και μαζί με τον φύλακα του μουσείου ειδοποίησαν την αστυνομία.

Αμέσως ενημέρωσε την αστυνομία και με εντολή του Εισαγγελέα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων “Αγία Σοφία” όπου οι γιατροί εξέτασαν το μωράκι και διαπίστωσαν πως είναι καλά στην υγεία του. Το παιδάκι, πέρα από ότι ήταν καλοντυμένο, καθαρό ήταν και σε άριστη κλινική κατάσταση, όπως προέκυψε από τις εξετάσεις που του έγιναν στο νοσοκομείο. Ωστόσο δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο η μητέρα του παιδιού να μην γνώριζε ότι ο σύζυγός της θα εγκαταλείψει το παιδί τους, κάτι το οποίο όμως θεωρείται πιο μακρινό ως σενάριο. Η αστυνομία προσπαθεί να εντοπίσει τους γονείς του ανήλικου παιδιού αλλά δεν έχουν εμφανιστεί ακόμα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments