Ελλάδα

Νέος Κόσμος: Κατέρρευσε 73χρονη σε φαρμακείο από κορωνοϊό – Μετά από τρεις ώρες πήγε το ΕΚΑΒ

Νέος Κόσμος: Κατέρρευσε 73χρονη σε φαρμακείο από κορωνοϊό – Μετά από τρεις ώρες πήγε το ΕΚΑΒ
Νέος Κόσμος: Κατέρρευσε 73χρονη σε φαρμακείο από κορωνοϊό, ενώ είχε εμβολιαστεί, η μεταφορά της από το ΕΚΑΒ έγινε 3 ώρες αργότερα λόγω φόρτου εργασίας.

Μια σοκαριστική εμπειρία έζησε χθες πέμπτη 2 Δεκεμβρίου ένας φαρμακοποιός στο Νέο Κόσμο, όταν μια 73χρονη γυναίκα η οποία είχε νοσήσει από κορωνοϊό, μπήκε χθες σε άσχημη  κατάσταση, ημιλιπόθυμη και ασθμαίνοντας ζητώντας ένα οξυγονόμετρο, ενώ στη συνέχεια κατέρρευσε λιποθυμώντας. Ο Νέος Κόσμος έχει στο δήμο του 176 μολύνσεις από κορωνοϊό. Νέος Κόσμος

Είχε προβλήματα υγείας η ηλικιωμένη

Όπως δήλωσε στην ΕΡΤ και στην εκπομπή ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ο φαρμακοποιός Ηλίας Κατσογιάννης, η ηλικιωμένη ήταν συχνή επισκέπτρια και γνώριζαν για τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε. Μάλιστα ανέφερε ότι είχε κάνει το μονοδοσικό εμβόλιο στις 25 Νοεμβρίου, ωστόσο πρέπει να είχε κολλήσει νωρίτερα κορωνοϊό και εμφάνισε συμπτώματα δύο μέρες μετά τον εμβολιασμό της. Ο Νέος Κόσμος διπλασίασε τις  μολύνσεις από κορωνοϊό.

Ο κ. Κατσογιάννης αποκάλυψε ότι έβαλε τη γυναίκα αρχικά σε ένα κάθισμα που υπήρχε στο χώρο, επειδή όμως λιποθυμούσε συνέχεια έβγαλε ένα ράντζο που είχε για τις εφημερίες και την ξάπλωσε εκεί μέχρι να έρθει το ΕΚΑΒ, το οποίο λόγω μεγάλου φόρτου έφτασε μετά από 3-4 ώρες και την παρέλαβε για να την μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Τα χθεσινά Κρούσματα σήμερα 2/12

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν σήμερα Πέμπτη 02/12 είναι 6.260 , και 704 διασωληνωμένους και 89 θανάτους. Την Κυριακή τα κρούσματα του κορωνοϊού ανήλθαν στα 3.823, εκ των οποίων στην Αττική κατανεμήθηκαν τα 973, ενώ στην Θεσσαλονίκη εντοπίστηκαν τα 703 .

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 6.260, εκ των οποίων 13 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 951.351 (ημερήσια μεταβολή +0.7%), εκ των οποίων 50.6% άνδρες. Νέος Κόσμος

Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 93 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.767 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα. Ημερήσια εξέλιξη της πανδημίας: Η ημερήσια κατανομή των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων είναι η ακόλουθη (η γραμμή παριστάνει την συνολική, αθροιστική κατανομή των κρουσμάτων).

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 89, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 18.325 θάνατοι. Το 95.4% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments