Lifestyle

Ζέτα Μακρυπούλια: Ξεπέρασε σε τηλεθέαση τη Μενεγάκη και τον Μουτσινά

Ζέτα Μακρυπούλια: Ξεπέρασε σε τηλεθέαση τη Μενεγάκη και τον Μουτσινά
Ζέτα Μακρυπούλια: Βασίλισσα της Μεσημεριανής σεζόν η ηθοποιός με το ρουκ ζουκ να κάνει ρεκόρ τηλεθέασης και να αφήνει πίσω την εκπομπή της Μενεγάκης.

Tο Ρουκ Ζουκ είναι το παιχνίδι που μάθαμε μέσα από τους δέκτες μας  και λατρέψαμε πριν από 27 χρόνια το 1994 (και για τέσσερις σεζόν τότε) από την Μαίρη Μηλιαρέση. Από το 2017 το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι έκανε πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 με κεντρική παρουσιάστρια αυτή τη φορά την Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία όσο περνούν τα χρόνια φαίνεται ότι γίνεται όλο και καλύτερη οικοδέσποινα, κάνοντας το κοινό να την επιλέγει σταθερά και να έχει το τηλεκοντρόλ μονίμως στην δική της εκπομπή.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η φετινή σεζόν, στην οποία η Ζέτα Μακρυπούλια είναι η βασίλισσα  της μεσημεριανής ζώνης. Από τις 15:00 μέχρι τις 16:00, όταν και προβάλλεται το Ρουκ Ζουκ, ότι άλλο προβάλετε στην τηλεόραση δεν έχει επιτυχία την ώρα προβολής του Ρουκ ζουκ, όπως συνέβη και το μεσημέρι της Τετάρτης (1/12), που η τηλεθέαση άγγιξε τα ύψη. Ζέτα Μακρυπούλια

Έφαγαν τη σκόνη της Ζέτας

Έχοντας απέναντί της, λοιπόν, η Ζέτα τόσο την Ελένη Μενεγάκη, όσο και τον Νίκο Μουτσινά, κατάφερε να σημειώσει την 1η Δεκεμβρίου το εντυπωσιακό 30.4% στο δυναμικό κοινό (και 23.7% στο σύνολο). Την ίδια ώρα το Καλό Μεσημεράκι έφτασε στο δυναμικό κοινό το 15.9%, ενώ η Ελένη το 15.3%.

Για την εκτόξευση της Ζέτας Μακρυπούλια φυσικά ευθύνονται και οι χιουμοριστικές απαντήσεις των παικτών, οι οποίες γίνονται αμέσως viral και κατακλύζουν το διαδίκτυο.

Μακρυπούλια – Χατζηγιάννης: Αυτός είναι ο λόγος που χώρισαν

Ζέτα Μακρυπούλια και Μιχάλης Χατζηγιάννης αποφάσισαν πριν λίγο διάστημα να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από 12 χρόνια κοινής πορείας. Το ζευγάρι που είχε επιλέξει να κρατήσει τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας με μια λιτή ανακοίνωση δημοσιοποίησε τον χωρισμό του τον Αύγουστο. Και μπορεί το κοινό να «έπεσε» από τα σύννεφα αλλά οι δικοί τους άνθρωποι και οι συνάδελφοί τους ήξεραν καλά ότι η σχέση τους είχε πια τελειώσει. Ζέτα Μακρυπούλια

Σύμφωνα με πληροφορίες η ηθοποιός είχε δύο εγκυμοσύνες που δεν προχώρησαν με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ακόμα μεγαλύτερη ένταση μεταξύ τους. Ίδιες πηγές κάνουν λόγο για προσπάθειες επανασύνδεσης με την Ζέτα Μακρυπούλια και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη να δείχνουν πρόθυμοι να σώσουν την σχέση τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments