Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή [03/12/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή [03/12/21]
Ερωτοσκόπιο: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια.

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, η όψη της ημέρας θα σας ωθήσει σε τολμηρές κινήσεις, η άμεση και δυναμική σας προσέγγιση θα σας δικαιώσει. Με θερμές και οξυδερκείς πράξεις θα πολιορκήσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, οι στόχοι σας θα είναι συγκεκριμένοι και μελετημένοι, επιτυχία θα υπάρξει στην επικοινωνία σας. Λήγει το στάδιο αναμονής, τώρα λύνεται επίμαχα ερωτικά ζητήματα, τερματίζουν εμπόδια, περνάτε σε μια νέα και δημιουργική αρχή. Η ελκυστική σας γοητεία θα σας βοηθήσει να κλέψετε την καρδιά προσώπου που θα σας ερωτευτεί απ’ την πρώτη ματιά.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, σήμερα έρχεται νέο ξεκίνημα στην ερωτική σας ζωή, θα βγείτε από συναισθηματικό ή ψυχολογικό αδιέξοδο δίνοντας νέα ώθηση στην καθημερινότητα σας. Απρόοπτο ερωτικό άνοιγμα θα σας δώσει την προοπτική μελλοντικής εξέλιξης, ό,τι προκύψει θα έχει θετικό αντίκτυπο στο μέλλον σας. Συναισθηματικό ξεκαθάρισμα με πρόσωπο που ήδη σας ενδιαφέρει ερωτικά, θα φέρει άνοιγμα και κατάληξη σταθερού δεσμού.

Δίδυμος 

Φίλοι μου Δίδυμοι, ενισχυμένη θα είναι η αποφασιστικότητά σας, θα νιώθετε ενθουσιασμό, αισιοδοξία, έντονη θα είναι η ανάγκη σας για αλλαγές ανανέωσης. Κατόπιν τολμηρής ερωτικής συζήτησης, ισορροπούν έκρυθμες καταστάσεις, θα καταφέρετε να κερδίσετε την εμπιστοσύνη προσώπου που είχατε τσακωθεί ή χωρίσει. Σήμερα ένα ξαφνικό συμβάν θα κλείσει με ερωτική επιτυχία, εσείς οι ερωτικά μόνοι θα γνωριστείτε με άτομο (μέσω διαδικτύου) που πολύ γρήγορα οι επαφές σας θα πάρουν ερωτικές διαστάσεις.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, ευνοϊκά συμβάντα θα υπάρξουν στα ερωτικά σας, ανοίγεται προοπτική σταθερής ερωτικής σχέσης με μεγάλη διάρκεια. Θα προκαλέσετε με δική σας πρωτοβουλία συζητήσεις με στόχο να σταθεροποιήσετε κοντά σας το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, περνάτε σε περίοδο έλξης και συναισθηματικής ισορροπίας. Όσοι από εσάς επιθυμείτε να βάλετε καινούργιο άτομο στην ερωτική σας ζωή, καταφθάνει γνωριμία με πρόσωπο μέσω διαδικτύου ιδιαιτέρως ελκυστικό. Απ’ την πρώτη στιγμή θα νιώσετε μεταξύ σας έντονη οικειότητα και αμοιβαία έλξη.

Λέων 

Φίλοι μου Λέοντες, σήμερα θα διακατέχεστε από δυναμικότητα, σε αλλαγές θα στοχεύσετε, θα επιτύχετε στις διεκδικήσεις σας. Για εσάς τους ερωτικά ελεύθερους και μόνους θα προκύψουν απρόοπτα και ευχάριστα συναισθηματικά συμβάντα, που ενδεχομένως να φέρουν έντονα καρδιοχτυπήματα. Αναστάτωση θα φέρει στην καρδιά σας γνωριμία με εντυπωσιακό πρόσωπο (μέσω διαδικτύου), θα υπάρξει δυνατότητα καινούργιας ερωτικής σχέσης. Βραδινή ώρα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας ανοίξει την καρδιά του, θα εκπλαγείτε από τα ερωτικά λόγια που θα ακούσετε.

Παρθένος 

Φίλοι μου Παρθένοι, σήμερα θα έχετε τη διάθεση να ρισκάρετε, γι’ αυτό δεκτικοί θα φανείτε στις ερωτικές προκλήσεις που θα εμφανιστούν. Αυτή τη φορά δε θα κρατήσετε την καρδιά σας κλειστή, αυθόρμητοι και πρόσχαροι θα είστε με το καινούργιο πρόσωπο που θα σας πλησιάσει (μέσω διαδικτύου), θα φανείτε τολμηροί και αποκαλυπτικοί. Εσείς που είστε σε σταθερό δεσμό, με δική σας πρωτοβουλία τερματίζουν οι εντάσεις, η διαλλακτικότητά σας καθώς και ο έντονος ερωτισμός σας θα φέρουν ισορροπία και συναισθηματική αρμονία.

Ζυγός 

Φίλοι μου Ζυγοί, η σημερινή μέρα θα σας φέρει άνοιγμα επανασύνδεσης, κάτι που στεκόταν εμπόδιο στην πορεία σας τώρα θα αναποδογυρίσει υπέρ σας. Ενισχυμένη θα είναι η γοητεία και η ελκυστικότητά σας, ένα συγκεκριμένο ερωτικό πρόσωπο θα περάσει σε υπονοούμενα και διακριτικό φλερτ (μέσω διαδικτύου). Θα σας πετάξει το μπαλάκι για να αποφασίσετε εσείς, αν θέλετε να πάρουν οι επαφές σας ερωτικές διαστάσεις ή αν επιθυμείτε να παραμείνουν στο στάδιο της φιλίας.

Σκορπιός 

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, η όψη της ημέρας θα σας ενισχύσει με αυτοπεποίθηση και ερωτική γοητεία. Στόχος σας θα είναι τα άμεσα και ουσιαστικά αποτελέσματα, ανοιχτοί θα είστε σε προοπτική επανασύνδεσης. Σε περίπτωση που κάποιοι από εσάς αναζητάτε καινούργιο πρόσωπο, τώρα θα βρείτε στόχο, θα κάνει την εμφάνιση του άτομο όμορφης εμφάνισης, έντονης προσωπικότητας (μέσω διαδικτύου). Μεγάλη θα είναι η πιθανότητα να ξεκινήσει μεταξύ σας ερωτική σχέση, κινηθείτε με αισιοδοξία, διατηρήστε το ερωτικό σας ταπεραμέντο.

Τοξότης 

Φίλοι μου Τοξότες, η σημερινή μέρα θα σας ανοίξει την όρεξη για τολμηρές προσεγγίσεις και ερωτικά άλματα, ευνοούνται οι ριζοσπαστικές αλλαγές ωστόσο προσοχή στον υπερβολικό ενθουσιασμό. Ταχτοποιείτε αιωρούμενα θέματα μέσα στη σχέση σας, απαλλάσσεστε από πιέσεις, σήμερα θα περάσετε σε ξεκάθαρες δηλώσεις. Θα νιώσετε την ανάγκη να προβείτε σε ένα είδος ερωτικού ξεκαθαρίσματος, θα κινηθείτε αποφασιστικά με στόχο να δώσετε στο ενδιαφερόμενο πρόσωπο να καταλάβει τι θέλετε και τι είδους σχέση επιθυμείτε.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, αυτή η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για καινούργια ανοίγματα, σήμερα θα θελήσετε να λύσετε παρεξηγήσεις και θα το καταφέρετε. Προμηνύεται επανασύνδεση με πρόσωπο από το παρελθόν, θα φανερωθούν καταστάσεις και αισθήματα που θα σας δικαιώσουν συναισθηματικά. Δυνατό ένστικτο και αποφασιστικότητα θα είναι τα στοιχεία που θα σας χαρακτηρίζουν, θα καταφέρετε να εφαρμόσετε μια πιο δυναμική τακτική στις σχέσεις σας και στις επαφές σας με αποτέλεσμα οι υποθέσεις να κλείσουν υπέρ σας.

Υδροχόος 

Φίλοι μου Υδροχόοι, η σημερινή όψη θα σας βοηθήσει να κυριαρχήσετε στις ερωτικές σας σχέσεις, εσείς οι ερωτικά ελεύθεροι θα επιτύχετε στις προσεγγίσεις σας. Δεν αποκλείεται ένας καινούργιος έρωτας (μέσω διαδικτύου) να χτυπήσει την καρδιά σας, ο αυθορμητισμός και η αυτοπεποίθηση θα σας οδηγήσουν σε αποφασιστική δράση δίνοντας στις εξελίξεις εντυπωσιακή κατάληξη. Από έντονη δυναμικότητα θα χαρακτηρίζεστε, εσείς που επιθυμείτε επανασύνδεση το μαχητικό σας πείσμα αυτή την φορά θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους, θα επαναφέρετε στη ζωή σας το πρώην ταίρι σας.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, η όψη της ημέρας θα είναι μαζί σας ευνοϊκή σε θέματα νέων γνωριμιών, στο χέρι σας θα είναι αν εισχωρήσετε καινούργιο πρόσωπο στην ερωτική σας ζωή (έστω και μέσω διαδικτύου). Η προσιτή και πολύ θερμή σας στάση θα κερδίσει τις συμπάθειες, η γοητεία σας θα βρίσκεται σε ανεβασμένο επίπεδο. Θα σας εξιτάρει ερωτικά πρόσωπο που ενδεχομένως να είναι τελείως διαφορετικό από τις ως τώρα προτιμήσεις σας. Ενισχυμένη θα είναι η αισιοδοξία σας, σήμερα θα καθοδηγηθείτε από την καρδιά, το συναίσθημα, και όχι απ’ την ψυχρή λογική.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments