Lifestyle

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η ιστορική φωτογραφία της χωρίς εσώρουχο που συζητήθηκε πολύ

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η ιστορική φωτογραφία της χωρίς εσώρουχο που συζητήθηκε πολύ
Αλίκη Βουγιουκλάκη: Σε μια προχωρημένη φωτογράφηση που συζητήθηκε πολύ από το τύπο, έκανε η ηθοποιός στον Θεολόγο στα μέσα της δεκαετίας του 80. 

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη μαζί με τον Βλάσση Μπονάτσο σε μια προχωρημένη φωτογράφηση που συζητήθηκε πολύ, στον Θεολόγο στα μέσα της δεκαετίας του 80.  Η σταρ Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο ηθοποιός  Βλάσσης Μπονάτσος έζησαν έναν μεγάλο και παθιασμένο έρωτα, που έμεινε στην ιστορία ανεξίτηλος.

Είχαν γνωριστεί κατά τη διάρκεια της θεατρικής παράστασης Εβίτα και η σχέση τους, που είχε μονοπωλήσει τον Τύπο τη δεκαετία του ’80, κράτησε πεντέμισι χρόνια. Ένας έρωτας με διαφορά ηλικίας αρκετά μπροστά για την εποχή. Αλίκη Βουγιουκλάκη

Τι είχε πει ο ηθοποιός για την γνωριμία του με την Αλίκη

Ο Βλάσης Μπονάτσος είχε μιλήσει για την πρώτη φορά που την είδε το 1981. Τότε, εκείνος είχε επιστρέψει από την Αμερική, όπου ζούσε χρόνια και η Αλίκη Βουγιουκλάκη έκανε πρόβες για την παράσταση Εβίτα : «Ο μαέστρος της παράστασης της πιπίλαγε το μυαλό ότι ο ρόλος του Τσε Γκε Βάρα στην Εβίτα θα μπορούσε να τον κάνει μόνο ο Μπονάτσος».

Η πρώτη επαφή τους έγινε πολύ αναγνωριστικά και ο Βλάσσης Μπονάτσος πήρε τον ρόλο. «Στην πρεμιέρα βγήκε να υποκλιθεί στο κοινό το οποίο με χειροκρότησε δυνατά, ενώ η Εβίτα, Αλίκη Βουγιουκλάκη δέχτηκε λίγο λιγότερο από του Τσε. Η Βουγιουκλάκη ομολόγησε μόνη της ότι ήταν η πρώτη φορά στην καριέρα της που κάποιος συνεργάτης πήρε περισσότερο χειροκρότημα από αυτήν. Τότε ξεκίνησε η ιδιαίτερη συμπάθεια διότι η Αλίκη παθιαζόταν με τους συμπρωταγωνιστές της καθώς ζούσε τον ρόλο».

Αλίκη Βουγιουκλάκη

Η Αλίκη ήταν εγωίστρια και ζηλιάρα

Η θυελλώδης σχέση τους ξεκίνησε έπειτα από τέσσερις μήνες και εξελίχθηκε σε έναν μεγάλο και παθιασμένο έρωτα. Όπως είπε πει ο Βλάσσης Μπονάτσος, στην αρχή ήταν λίγο δύσκολα γιατί η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν αυταρχική και εγωίστρια και είχε συνηθίσει να επιβάλλεται στην προσωπική της ζωή όπως έκανε και στη δουλειά: «Αυτά κάποια στιγμή κοπήκανε και σιγά σιγά άλλαζε συνήθειες, χαρακτήρα και η συμπεριφορά της προς το προσωπικό της και προς τον κόσμο».

«Ήταν πολύ συναισθηματική και δινόταν εκατό τοις εκατό. Είχε τρομερό χιούμορ και της άρεσε να κάνει πλάκες. Παρόλο που ήταν σκληρή και εργασιομανής είχε έναν παιδικό χαρακτήρα, ήταν ζηλιάρα και ήθελε αποκλειστικότητα. Ήμασταν 5,5 χρόνια μαζί και χωρίσαμε φιλικά» είχε πει για τον χωρισμό τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments