Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Έρχονται επαφές για νέο συμβόλαιο με Μαρτίνς

Ολυμπιακός: Έρχονται επαφές για νέο συμβόλαιο με Μαρτίνς
Ολυμπιακός: Σύντομα θα γίνει επέκταση της συνεργασίας με τον Μάρτινς.
Αν και υπάρχουν φήμες και σενάρια, ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να συνεχίσει στον Ολυμπιακό και σύντομα θα προχωρήσουν οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές για επέκταση στη συνεργασία τους.

Ο Μαρτίνς… παίζει στα ρεπορτάζ ομάδων του εξωτερικού και κυρίως συλλόγων από την Αραβία, όμως, όπως ο ίδιος τόνισε, είναι απόλυτα ευχαριστημένος στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Μάλιστα, η Livesport αναφέρει πως ίσως υπάρξουν άμεσα εξελίξεις για το status του «γάμου» των δύο πλευρών, αφού έχει γίνει ήδη μία συζήτηση για επέκταση συμβολαίου.

Ο Πορτογάλος τεχνικός και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θα έχουν μέσα στις γιορτές μία πιο ουσιαστική επικοινωνία για το ζήτημα, όμως είναι ξεκάθαρο πως πρόθεση και των δύο πλευρών είναι η ανανέωση στην συνεργασία τους.

Βαλμπουενά: Ο πολύπειρος μεσοεπιθετικός είχε χτυπήσει στο νικηφόρο ματς των Πειραιωτών στην Κρήτη απέναντι στον ΟΦΗ.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά χτύπησε στο ματς με τον ΟΦΗ και οι Ερυθρόλευκοι έχουν μεγάλη αγωνία για την κατάστασή του, λίγες μόλις μέρες πριν το ματς με την Αντβέρπ.

Σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν, ανησυχία υπάρχει στον Ολυμπιακό για την κατάσταση του Ματιέ Βαλμπουενά, εν όψει και του τελευταίου αγώνα στο Europa League για τη φάση των ομίλων κόντρα στην Αντβέρπ (09/12, 19:45).

Ο Γάλλος άσος αποχώρησε μετά την επικράτηση με 3-1 μέσα στο «Γεντί Κουλέ» με ενοχλήσεις και η κατάστασή του θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει από την προπόνηση σήμερα  (06/12) και το αν θα υπάρξει ζήτημα παρουσίας του στο ματς του Βελγίου.

Προς το παρόν υπάρχει στάση αναμονής στο συγκεκριμένο και ο Πέδρο Μαρτίνς θα περιμένει να δει την κατάστασή του, χωρίς φυσικά να θέλει να τον πιέσει, καθώς η σεζόν είναι μεγάλη και αναμένονται απαιτητικά παιχνίδια προκειμένου οι Ερυθρόλευκοι να πετύχουν τους στόχους τους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments