Video

Τζούλια Νόβα: Γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι

Τζούλια Νόβα: Γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι
Τζούλια Νόβα: Το γνωστό μοντέλο έγινε για πρώτη φορά μητέρα γεννώντας την Παρασκευή ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Σε πελάγη ευτυχία ζει πλέον η Τζούλια Νόβα, η οποία γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής. Η γέννηση της κορούλας της έγινε στο σπίτι, όπως είχε αποφασίσει η ίδια. Το μωρό ζύγιζε 3.100γρ. .

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εκπομπή «Τι λες τώρα», η Τζούλια Νόβα έφερε το πρώτο της παιδί στον κόσμο πριν από λίγες μόλις ώρες, ενώ ούτε εκείνη, ούτε ο σύζυγος της έχουν κάνει κάποια σχετική δημοσίευση στα social media.

“Η Τζούλια Νόβα έγινε μανούλα”

«Η Τζούλια Νόβα έγινε μανούλα. Ο σύζυγός της, Μιχάλης Βιτζηλαίος, πετούσε στον ουρανό. Ήταν παρών στον τοκετό. Η Τζούλια γέννησε στο σπίτι κι ήταν επιθυμία τους. Την έπιασαν οι πόνοι 4 τα ξημερώματα την Παρασκευή κι ενημέρωσαν τις μαίες να έρθουν. Έξι ώρες κράτησε η διαδικασία κι έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι», δήλωσε η δημοσιογράφος Νάντια Ρηγάτου

Στη συνέχεια, εξήγησε πως η ίδια την ενημέρωσε για τη γέννηση της κορούλας τους. «Μού έστειλε χθες το πρώτο μήνυμα μετά την εκπομπή και μου λέει “γεννήσαμε” με άπειρα θαυμαστικά. Είναι το πρώτο τους παιδί, είναι ενάμιση χρόνο μαζί κι ο έρωτάς τους ήταν τόσο ξαφνικός. Ενώ γέννησε την Παρασκευή, έχουν κρατήσει πολύ διακριτική στάση και δεν έχουν κάνει κανένα post», είπε χαρακτηριστικά.

Η ρομαντική πρόταση γάμου από τον σύντροφό της

Τζούλια Νόβα

Η Τζούλια Νόβα μίλησε στο «Secret» των Παραπολιτικών και την Σάσα Σταμάτη για την ρομαντική πρόταση γάμου! Συγκεκριμένα ανέφερε: «Παντρεύομαι και είμαι πολύ ευτυχισμένη. Ο γάμος δεν θα αργήσει, αλλά θέλουμε πρώτα να δούμε πώς θα είναι τα πράγματα με την πανδημία. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γίνει σε πολύ κλειστό οικογενειακό και φιλικό κύκλο. Θέλουμε να το απολαύσουμε και να το ζήσουμε στο έπακρο». Τζούλια Νόβα

Πώς έγινε η πρόταση γάμου;

Η ξανθιά καλλονή την οποία γνωρίσαμε από το παιχνίδι του Star, O τροχός της τύχης, αποκάλυψε: «Ο Μιχάλης είναι ο άνδρας της ζωής μου. Η πρόταση γάμου έγινε πριν από λίγο καιρό. Κάτι είχα υποψιαστεί, γιατί είχε προδοθεί από κάποιες ερωτήσεις που μου είχε κάνει. Πίστευα ότι η πρόταση θα γινόταν νωρίτερα, αλλά είχε πάρει χαμπάρι πως καταλάβαινα τι πάει να κάνει, με αποτέλεσμα να αλλάζει το σκηνικό συνέχεια.

Πήγαμε στο μέρος όπου είχαμε πάει πρώτη φορά. Πριν βγάλει το μονόπετρο, με ρώτησε: «Θα με παντρευτείς;» και εγώ χαμογέλασα, γιατί θεώρησα ότι δεν το εννοούσε. Στη συνέχεια, έβγαλε το μονόπετρο και μου είπε για δεύτερη φορά: «Θα με παντρευτείς;». Στην αρχή, του πήρα το δαχτυλίδι για να τον πειράξω, του χαμογέλασα, έβαλα τα κλάματα και τον φίλησα. Και έτσι επισφραγίστηκε το… Yes, I do».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments