Πολιτική

Γεωργιάδης: «Αν ήμουν ο Τσίπρας θα ανησυχούσα για την εκλογή Ανδρουλάκη»

Γεωργιάδης: «Αν ήμουν ο Τσίπρας θα ανησυχούσα για την εκλογή Ανδρουλάκη»
Γεωργιάδης: «Δεν θα έχουμε κυβέρνηση την πρώτη Κυριακή, θα έχουμε τη δεύτερη φορά. Δεν χάλασε ο κόσμος» είπε ο υπουργός για τις εκλογές του 2023.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης σε δηλώσεις του για να σχολιάσει την εκλογή του Νίκου Ανδρουλάκη στην προεδρία του ΚΙΝΑΛ επισήμανε ότι αυτή η νίκη του Ανδρουλάκη θα μπορούσε να φέρει πολιτικές ανακατατάξεις στα κόμματα. Πιο συγκεκριμένα είπε: «εγώ προσωπικά αν ήμουν ο κ. Τσίπρας θα ανησυχούσα αρκετά».

Ο υπουργός Ανάπτυξης αναφέροντας στον Σκάι ισχυρίστηκε  τη δυναμική που φαίνεται να έχει στην Κρήτη ο νέος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, ένα νησί στο οποίο η Νέα Δημοκρατία ούτως ή άλλως δεν έχει μεγάλη δύναμη, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ «σε μεγάλο βαθμό βάσισε την πολιτική του κυριαρχία από το 2012 έως σήμερα στην Κρήτη». Γεωργιάδης

«Κωμωδία είναι το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ»

Χαρακτήρισε «κωμωδία» τα περί αποστολής ψηφοφόρων από τη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ, ενώ συνέχισε λέγοντας ότι προσωπικά πιστεύει πως ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ έστειλε ψηφοφόρους.

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο κυβερνητικών συνεργασιών, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι η Νέα Δημοκρατία θα κατέβει στις εκλογές του 2023 με ατζέντα αυτοδυναμίας. «Δεν θα έχουμε κυβέρνηση την πρώτη Κυριακή, θα έχουμε τη δεύτερη φορά. Δεν χάλασε ο κόσμος», είπε χαρακτηριστικά.

Ο νέος παίκτης στην πολιτική σκακιέρα και το στοίχημα της επόμενης μέρας

Ένα νέο παίκτη στη σκακιέρα απέκτησε από τα ξημερώματα της Δευτέρας η πολιτική ζωή του τόπου, που αναμφίβολα “βάζει καρφιά” και απειλεί το δικομματισμό. Ο Νίκος Ανδρουλάκης σάρωσε στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ με 67,8%.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης,  συγκέντρωσε 98.431 ψήφους (36,88%), δεύτερος ο Γιώργος Παπανδρέου τον οποίο ψήφισαν 74.093 ψηφοφόροι (27,97%), τρίτος ο Ανδρέας Λοβέρδος με 69.411 ψήφους (25,98%), στη τέταρτη θέση ο Παύλος Χρηστίδης με 8.642 ψήφους (3,25%), πέμπτος ο Παύλος Γερουλάνος που συγκέντρωσε 7.946 ψήφους (2,92%) και στην έκτη θέση ο Χάρης Καστανίδης με 7.824 ψήφους (2,94%). Γεωργιάδης

«Μια νέα εποχή με δυναμισμό αισιοδοξία κι αυτοπεποίθηση»

Στο 95,37% της ενσωμάτωσης των ψήφων, ο Νίκος Ανδρουλάκης λαμβάνει 67,9% (132.706 ψήφοι) και Γιώργος Παπανδρέου 32,1% (62.748 ψήφοι).

Λίγο πριν τις 11 το βράδυ ο νέος πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, έφτασε στη Χαριλάου Τρικούπη όπου έγινε δεκτός με πανηγυρικά συνθήματα από τους συγκεντρωμένους υποστηρικτές του και υπό τους ήχους του «Καλημέρα Ήλιε».

Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ στις δηλώσεις του ανέφερε πως «σήμερα ανοίγει μια νέα σελίδα για την ιστορία της Δημοκρατικής Παράταξης και του ΠΑΣΟΚ. Μια νέα εποχή με δυναμισμό αισιοδοξία κι αυτοπεποίθηση».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments