Ελλάδα

Ροζίτα Σώκου: Διασωληνώθηκε η κόρη της

Ροζίτα Σώκου: Διασωληνώθηκε η κόρη της
Ροζίτα Σώκου: Η Ιρένε Μαραντέι δίνει μάχη με τον κορωνοϊό, ενώ πρόσφατα διασωληνώθηκε στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Ευαγγελισμού.

Λίγες ημέρες μετά τον θάνατο της Ροζίτας Σώκου, η κόρη της Ιρένε Μαραντέι διασωληνώθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Την είδηση ότι η κόρη της Ροζίτας Σώκου παλεύει με τον κορωνοϊό είχε δώσει στην δημοσιότητα ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο Εμίλιο Ταγκρέντι, εγγονός της Ροζίτας Σώκου, επιβεβαίωσε την είδηση στην πρωινή εκπομπή, λέγοντας πως η μητέρα του είναι στον Ευαγγελισμό. «Δεν έχει νόημα να σας το κρύψω, ναι είναι διασωληνωμένη. Δεν είναι σε πολύ σοβαρή κατάσταση. Απλά δεν υπήρχε μία βελτίωση όπως ήθελαν οι γιατροί κι έτσι τη διασωλήνωσαν για να γίνει καλύτερα πιο γρήγορα. Είναι στην πέμπτη, έκτη μέρα και ελπίζουμε να μην μείνει ακόμα για πολλές» είπε ο γιος της Ιρένε Μαραντέι και εγγονός της Ροζίτας Σώκου.

“Εύχομαι να το ξεπεράσει και η κόρη της το πρόβλημα γιατί και εκείνη κόλλησε δυστυχώς”

«Αν δεν την είχε βρει ο κοροναϊός θα ζούσε κι άλλο. Αλλά δεν ήθελε να κάνει το εμβόλιο. Εύχομαι να το ξεπεράσει και η κόρη της το πρόβλημα γιατί και εκείνη κόλλησε δυστυχώς. Είναι στο νοσοκομείο. Και εκείνη ανεμβολίαστη. Δεν ήθελαν», είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και ο Γιώργος Κατσαρός. Ο καταξιωμένος μουσικοσυνθέτης αναφέρθηκε στη φιλία τους και τόνισε ότι πάντα ήταν κατά των εμβολίων.«Ήταν μία ιδιαίτερη προσωπικότητα, μορφωμένη, με χιούμορ. Θυμάμαι που είχε επιμονή να μάθει ρώσικα όταν την κάλεσε ο Νουρέγιεφ στη Ρωσία που ήταν φίλος της», είπε και πρόσθεσε:

«Ξαφνιάστηκα, όταν έμαθα ότι πέθανε. Ήταν πάντα κατά των εμβολίων και πριν από τον κοροναϊό».

Η ανακοίνωση της κόρης της

«Σήμερα Τρίτη 14 Δεκεμβρίου στις 8.35 π.μ. πέθανε η μητέρα μου Ροζίτα Σώκου, στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα όπου νοσηλευόταν εδώ και λίγες ημέρες με κορωνοϊό. Σύμφωνα με την επιθυμία της, θα γίνει αποτέφρωση σε κλειστό κύκλο χωρίς συμμετέχοντες και αργότερα που θα έχω γίνει και γω καλά, θα κάνουμε ένα πάρτυ με τους φίλους για το σκόρπισμα της τέφρας και το κατευώδιο.

Γεννημένη στις 9.9.1923, είχε πρόσφατα γιορτάσει τα 98α της γενέθλια και είχε μόλις ολοκληρώσει τη 2η, επαυξημένη και βελτιωμένη έκδοση της μνημειώδους αυτοβιογραφίας της με τίτλο “Ο αιώνας της Ροζίτας”. Τον αιώνα βέβαια δεν τον έφτασε, αλλά καλύτερα για κείνη, γιατί ήταν ήδη πολύ κουρασμένη και ταλαιπωρημένη.

Δεν σας γράφω περισσότερα γιατί κι εγώ είμαι σε δύσκολη κατάσταση στο νοσοκομείο. Μη γράψετε πολλές κακίες και ανακρίβειες αν μπορείτε. Αυτά πονάνε πολύ. Στο κανάλι Ροζίτα Σώκου στο YouTube θα βρείτε ενδιαφέρον και χρήσιμο υλικό.

Ιρένε Μαραντέι»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments