Αθλητισμός

Ραφαέλ Ναδάλ: Βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό

Ραφαέλ Ναδάλ: Βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό
Ραφαέλ Ναδάλ: Ο πασίγνωστος τενίστας βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και για τον λόγο αυτό θα αποφασίσει τι θα κάνει στα τουρνουά της σεζόν.

Ο Ραφαέλ Ναδάλ ανακοίνωσε πως είναι θετικός στον κορωνοϊό, ενώ πρόσθεσε πως ανάλογα με την υγεία του θα αποφασίσει σχετικά με τα τουρνουά της σεζόν. Αξίζει να σημειωθεί πως είχε αποσυρθεί από το τουρνουά τένις του Γουίμπλεντον. 

Την είδηση για τον κορωνοϊό γνωστοποίησε ο ίδιος με ανάρτησή του στα social media που διατηρεί. Ο Ισπανός αναφέρει πως βρέθηκε θετικός σε PCR τεστ που του έγινε κατά την επιστροφή στην Ισπανία. Ο Ναδάλ βρισκόταν το προηγούμενο διάστημα στο Κουβέιτ και το Άμπου Ντάμπι όπου μάλιστα αγωνίστηκε στο Mubadala World Tennis Championship. Εκεί υποβαλλόταν σε τεστ κάθε δύο ημέρες τα οποία όλα είχαν βγει αρνητικά.

Τι αναφέρει στο μήνυμα του

Τώρα ο Ράφα θα εξετάσει τη συμμετοχή του στα πρώτα τουρνουά της σεζόν και ανάλογα με την πορεία της υγείας του θα αποφασίσει για το τι θα κάνει. Μέχρι στιγμής είχε δηλώσει συμμετοχή στο τουρνουά της Μελβούρνης το οποίο θα αρχίσει στις 3 Ιανουαρίου, ωστόσο μετά από αυτή την εξέλιξη είναι άγνωστο εάν θα αγωνιστεί τελικά. Υπενθυμίζουμε ότι το Australian Open θα αρχίσει στις 17 Ιανουαρίου.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στο μήνυμά του ο Ράφα: “Θέλω να σας ανακοινώσω ότι κατά την επιστροφή μου στο σπίτι, μετά τη συμμετοχή μου στο τουρνουά του Άμπου Ντάμπι, βρέθηκα θετικό στον COVID μετά από PCR που έκανα όταν έφτασα στην Ισπανία.

Τόσο στο Κουβέιτ, όσο και στο Άμπου Ντάμπι περνούσαμε από έλεγχο ανά δύο ημέρες και όλα τα τεστ ήταν αρνητικά. Το τελευταίο ήταν την Παρασκευή και το αποτέλεσμα βγήκε την Κυριακή. Περνάω κάποιες δύσκολες στιγμές αλλά ελπίζω ότι η κατάσταση θα βελτιωθεί σιγά σιγά. Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε καραντίνα στο σπίτι και έχω επικοινωνήσει με όσους ήρθαν σε επαφή μαζί μου. Ως αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης πρέπει να έχω μεγάλη ευελιξία στο πρόγραμμα μου και θα αναλύσω τις επιλογές μου ανάλογα με την εξέλιξη της υγείας μου. Θα σας κρατάω ενήμερους για τις αποφάσεις μου σχετικά με τα τουρνουά.”

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments