Ελλάδα

Κορωνοϊός: 60χρονη πέθανε επειδή ο γιατρός της την κρατούσε στο σπίτι

Κορωνοϊός: 60χρονη πέθανε επειδή ο γιατρός της την κρατούσε στο σπίτι
Τι καταγγέλλει ο σύζυγός της

Εξηντάχρονη ασθενής έχασε τη ζωή της από κορωνοϊό, επειδή ο γιατρός της την απέτρεπε από το να πάει στο νοσοκομείο.

Όπως καταγγέλλει ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας, ο γιατρός της επέμενε να μην πάει σε νοσοκομείο και να χειριστεί την κατάσταση ο ίδιος. Η κατάσταση της υγείας της όμως επιδεινώθηκε και η γυναίκα κατέληξε. Όταν μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του Βόλου, η κατάστασή της ήταν πλέον μη αναστρέψιμη. Τη μέρα μάλιστα που τελικά αποφάσισε η γυναίκα να αναζητήσει νοσοκομειακή φροντίδα, όπως ο σύζυγός της καταγγέλλει, ο γιατρός έκανε δύο φορές κατ’ οίκον επίσκεψη και μάλιστα πληρώθηκε.

Αυτή δεν είναι η μοναδική καταγγελία για τον συγκεκριμένο γιατρό, ο οποίος φαίνεται πως ακολουθούσε τη δική του μεθοδολογία από το ξεκίνημα της πανδημίας, ενώ τασσόταν κατά των εμβολίων, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή των ασθενών του.

Ο σύζυγος της 60χρονης προχώρησε σε έγγραφη καταγγελία στον Ιατρικό Σύλλογο Μαγνησίας. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, πρόκειται για «αρνητή», ο οποίος το προηγούμενο διάστημα τοποθετούνταν με τρόπο αντιεπιστημονικό κατά του εμβολίου του κορωνοϊού.

Για το θέμα αυτό μάλιστα, η διοίκηση του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας, μετά από την απολογία του, του επέβαλε και χρηματικό πρόστιμο. Ο ίδιος λειτουργεί κανονικά το ιατρείο του, καθώς έχει αναρτημένο στην πόρτα του πιστοποιητικό νόσησης.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, για τον γιατρό ήδη ο Εισαγγελέας έχει ζητήσει στοιχεία για την πρώτη περίπτωση, δηλαδή για τις τοποθετήσεις του περί εμβολιασμού, ενώ την ερχόμενη Δευτέρα θα συνεδριάσει το ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας προκειμένου να αποφασίσει εάν θα παραπεμφθεί στο Πειθαρχικό συμβούλιο .

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments