Διεθνή

Κορωνοϊός: Το απολαυστικό βίντεο του Johns Hopkins για το εμβόλιο

Κορωνοϊός: Το απολαυστικό βίντεο του Johns Hopkins για το εμβόλιο
Κορωνοϊός: Το μήνυμα είναι απλό, διασκεδαστικό, επίκαιρο και γι'αυτό το λόγο εύληπτο.

Έναν πρωτότυπο και διασκεδαστικό τρόπο βρήκε η Σχολή Δημόσιας Υγείας Johns Hopkins Bloomberg για να μεταφέρει το μήνυμα για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, της μετάλλαξης Δέλτα αλλά και της Όμικρον. Συνδυάζοντας μια αγαπημένη και κλασική ταινία των Χριστουγέννων, το Home Alone, με την έξαρση της παραλλαγής Όμικρον, το ίδρυμα υπενθυμίζει πως ο εμβολιασμός και ειδικότερα η τρίτη δόση, αποτελεί την καλύτερη γραμμή άμυνας από τη βαριά νόσηση λόγω κορωνοϊού.

Με σύνθημα «αυτό είναι το σώμα μου, πρέπει να το υπερασπιστώ» κατά τη φράση της ταινίας με τον μικρό Μακόλεϊ Κάλκιν, «αυτό είναι το σπίτι μου, πρέπει να το υπερασπιστώ», το ίδρυμα παραλληλίζει τη μάχη που δίνει ο μικρός με τους διαρρήκτες, με τη μάχη του καθενός από εμάς με τη μετάλλαξη Δέλτα και Όμικρον. Το μήνυμα είναι απλό, διασκεδαστικό, επίκαιρο και γι’αυτό το λόγο εύληπτο. Το βίντεο έχει ήδη γίνει viral και σε χώρες εκτός των ΗΠΑ.

Η Σχολή Δημόσιας Υγείας Johns Hopkins Bloomberg είναι μέρος του Πανεπιστημίου Johns Hopkins στη Βαλτιμόρη στο Μέριλαντ.  Ως το πρώτο ανεξάρτητο ίδρυμα που χορηγεί πτυχία για την έρευνα στην επιδημιολογία και την εκπαίδευση στη δημόσια υγεία και το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό κέντρο δημόσιας υγείας στις Ηνωμένες Πολιτείες, το Bloomberg School είναι μια κορυφαία διεθνής αρχή για τη βελτίωση της υγείας και την πρόληψη ασθενειών και αναπηρίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments