Διεθνή

Χόγκουαρτς: Το τρέιλερ από το reunion του «Χάρι Πότερ» κατέφθασε

Χόγκουαρτς: Το τρέιλερ από το reunion του «Χάρι Πότερ» κατέφθασε
Χόγκουαρτς: Το λατρεμένο αφιέρωμα με τίτλο Return To Hogwarts, θα μεταδοθεί από το Sky και την πλατφόρμα streaming NOW την 1η Ιανουαρίου 2022.

Τα πρώτα πλάνα από το ιδιαίτερο επεισόδιο του reunion στο Χόγκουαρτς επιβεβαιώνει ότι ο μαγικός κόσμος του Χάρι Πότερ παραμένει το ίδιο ζωντανός όσο και πριν από δύο δεκαετίες. Χόγκουαρτς

Η επέτειος των 20 χρόνων

Το πρώτο επίσημο τρέιλερ δόθηκε στη δημοσιότητα και ο Ντάνιελ Ράντκλιφ, ο Ρούπερτ Γκριντ και η Έμα Γουάτσον, οι οποίοι ενσάρκωσαν τον Χάρι, τον Ρον και την Ερμιόνη, τους μυθιστορηματικούς ήρωες της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, θυμούνται σκηνές και στιγμές και γιορτάζουν μαζί με άλλους διάσημους ηθοποιούς που υποδύθηκαν αγαπημένους ρόλους την επέτειο των 20 χρόνων από την προβολή της πρώτης από τις συνολικά οκτώ ταινίες, «Ο Χάρι Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος» (2001).

Το τρέιλερ παρακολουθεί τους πρωταγωνιστές να ξανά παίζουν σε κλασικές τοποθεσίες, όπως η περίφημη Πλατφόρμα 9 3/4 και η Μεγάλη Αίθουσα του Χόγκουαρτς, όπου φαίνεται ότι έχει οργανωθεί ένα μεγάλο πάρτι για όλους. Μεταξύ των σταρ που αποκαλύπτει το τρέιλερ είναι επίσης η Έλενα Μπόναμ Κάρτερ, ο Ρέιφ Φάινς, ο Γκάρι Όλντμαν και ο Τομ Φέλτον.

Χόγκουαρτς

«Αισθάνομαι ότι δεν έχει περάσει χρόνος και έχει περάσει πολύς χρόνος»

Ο Ράντκλιφ φαίνεται να είπε στο teaser: «Αυτό που με τρόμαξε περισσότερο ήταν το υπονοούμενο ότι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μας είχε ήδη συμβεί. Και υπάρχει κάτι τόσο χαρούμενο βλέποντας τους πάντες και νιώθοντας ότι “δεν ήταν όμως”». Και αργότερα συνεχίζει λέγοντας: «Δεν θα ήμουν αυτός που είμαι χωρίς πολλούς από τους ανθρώπους που βρίσκονται εδώ».

«Αισθάνομαι ότι δεν έχει περάσει χρόνος και έχει περάσει πολύς χρόνος», λέει από την πλευρά της η Γουάτσον, ενώ το βίντεο κλείνει με τον Ρούπερτ Γκριντ: «Είναι ένας ισχυρός δεσμός που θα υπάρχει για πάντα. Είμαστε οικογένεια, θα είμαστε πάντα ο ένας μέρος της ζωής του άλλου».

Το λατρεμένο αφιέρωμα με τίτλο Return To Hogwarts, θα μεταδοθεί από το Sky και την πλατφόρμα streaming NOW την 1η Ιανουαρίου 2022.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments