Lifestyle

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Γιόρταζε ο άντρας της και δημοσίευσε την πιο τρυφερή φωτογραφία

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Γιόρταζε ο άντρας της και δημοσίευσε την πιο τρυφερή φωτογραφία
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια κοινή φωτογραφία με τον σύζυγό της με αφορμή την ονομαστική του εορτή.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός είναι από τα πιο δημοφιλή ζευγάρια της showbiz. Η αγαπημένη παρουσιάστρια ευχήθηκε στον σύζυγό της και πατέρα των παιδιών της το πρωί της Τρίτης μέσα από την εκπομπή της, Happy Day, ωστόσο θέλησε να μεταφέρει τις ευχές της και μέσα από το instagram.

Ειδικότερα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια κοινή τους φωτογραφία και έγραψε στην λεζάντα: «Μην ξεχάσετε να ευχηθείτε στον Θεμιστοκλή που αγαπάτε».

Η πιο γλυκιά φωτογραφία:

Σταματίνα Τσιμτσιλή

9 Χρόνια γάμου με τον Θέμη Σοφό

Σε παλαιότερη συνέντευξη της μίλησε για τα 9 χρόνια γάμου και τα τρία παιδιά τους λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πιστεύω ότι το σημαντικό είναι να σέβεσαι και να κατανοείς τις ανάγκες του άλλου. Δηλαδή, εγώ ήξερα από πριν παντρευτώ και κάνω οικογένεια ότι ο άντρας μου είναι ένας άνθρωπος που έχει πολύ απαιτητική δουλειά. Ήταν κάτι που έπρεπε να αποδεχτώ ευθύς εξαρχής. Αυτό που εννοώ είναι ότι οι άνθρωποι πρέπει όταν γνωρίζουν κάποιον να μην προσπαθούν να τον αλλάξουν.

Τι νόημα θα είχε να αρχίσω να γκρινιάζω στον άντρα μου και να του λέω δουλεύεις πάρα πολύ από τη στιγμή που γνώριζα εξαρχής τον όγκο της δουλειάς του; Άρα, το κλειδί είναι να κατανοείς τις ανάγκες και τις υποχρεώσεις του άλλου και να τον σέβεσαι. Βέβαια, αφότου έρθουν τα παιδιά είναι σημαντικό να προσπαθείς να δημιουργείς τις συνθήκες ώστε να υπάρχει κάπου και το οι δύο μας. Δεν χρειάζονται υπερβολές. Απλά και όμορφα πράγματα που διατηρούν ζωντανή τη σχέση.

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Χαίρομαι, που στη σχέση μου με τον Θέμη όλα πήγαν καλά καθώς πάντα καταφέρνουμε να έχουμε τους σωστούς κώδικες επικοινωνίας μεταξύ μας. Ακόμα κι όταν δημιουργούνται κάποιες κρίσεις και μικροπροβλήματα αυτά είναι παροδικά και τα ξεπερνούμε. Βέβαια βοηθάει πολύ κι ο χαρακτήρας του Θέμη. Ποτέ δεν φέρνει στο σπίτι την ένταση τής δουλειάς του. Είναι ένας πολύ καλός και δοτικός πατέρας, που θαυμάζει την δουλειά μου και μάλιστα είναι και πολύ υποστηρικτικός. Αυτό με κάνει να είμαι κι εγώ σωστή σύντροφος».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments