Αθλητισμός

Μίλαν: Νίκησε την Έμπολι και προσπέρασε την Νάπολι

Μίλαν: Νίκησε την Έμπολι και προσπέρασε την Νάπολι
Μίλαν: Η ιταλική ομάδα κατάφερε νικώντας την Έμπολι να προσπεράσει την Νάπολι στον βαθμολογικό πίνακα του ιταλικού πρωταθλήματος.

Η Μίλαν κατάφεραν να φύγουν κερδισμένοι από την Τοσκάνη νικώντας την Έμπολι με 4-2, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 1ου γύρου της Serie A. Με αυτόν τον τρόπο κατάφερε να αξιοποιήσει, τόσο την γκέλα της Αταλάντα την Τρίτη, όσο και την αποψινή της Νάπολι.

Οι “ροσονέρι” είχαν ως πρωταγωνιστή τον Φρανκ Κεσιέ, ο οποίος σημείωσε δύο γκολ στο 1ο ημίχρονο. Παρά την προσωρινή ισοφάριση του Νεντίμ Μπαϊράμι και το δοκάρι του Αλβανού διεθνή με την έναρξη του 2ου μέρους, η Μιλαν βρήκε τον τρόπο να “κλειδώσει” τη νίκη.

Τι έγινε με την Νάπολι

Μία εκτέλεση φάουλ του Αλεσάντρο Φλορέντσι και ένα κοντινό σουτ του Τεό Ερναντέζ έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των φιλοξενουμένων (παρά το πέναλτι του Αντρέα Πιναμόντι στο τέλος), που έκλεισαν το 2021 στη 2η θέση της βαθμολογίας, τέσσερις βαθμούς πίσω από την Ίντερ.

Η Νάπολι είχε την ισοβαθμία με τη Μίλαν και θα τερμάτιζε εκείνη 2η αν τα είχε καταφέρει κόντρα στη Σπέτσια. Αντιθέτως, η ομάδα του Δημήτρη Νικολάου (έπαιξε σε όλο τον αγώνα) κατάφερε να φύγει με τη νίκη 1-0 από το στο “Ντιέγκο Αρμαντο Μαραντονα”, χάρη σε αυτογκόλ του Ζουάν Ζεζούς, του στόπερ που πλέον θα είναι η τρίτη επιλογή του Λουτσιάνο Σπαλέτι αντί του Κώστα Μανωλά. Οι ευκαιρίες που έχασαν στη συνέχεια οι “παρτενοπέι” δεν αξιοποιήθηκαν (με τους Βίκτορ Όσιμεν και Λορέντζο Ινσίνιε μη διαθέσιμους λόγω τραυματισμού και κορονοϊού αντιστοίχως), με συνέπεια η ομάδα του Σπαλέτι να υποστεί την τρίτη σερί εντός έδρας ήττα, ύστερα από αυτές κόντρα σε Αταλάντα και Έμπολι.

Τα αποτελέσματα της 19ης αγωνιστικής

Ουντινέζε – Σαλερνιτάνα (Αναβλήθηκε) Τζένοα – Αταλάντα 0-0 Γιουβέντους Κάλιαρι 2-0 Σασουόλο Μπολόνια 0-3 Βενέτσια Λάτσιο 1-3 Βερόνα Φιορεντίνα 1-1 Ίντερ Τορίνο 1-0 Ρόμα Σαμπντόρια 1-1 Έμπολι Μίλαν 2-4 Νάπολι – Σπέτσια 0-1

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments