Ελλάδα

Κρήτη: Βουτιά θανάτου για 57χρονο στο Ρέθυμνο

Κρήτη: Βουτιά θανάτου για 57χρονο στο Ρέθυμνο
Κρήτη: Βουτιά θανάτου έκανε ένα 57χρονος στο Ρέθυμνο ανήμερα των Χριστουγέννων.

Βουτιά θανάτου έκανε ένα 57χρονος στο Ρέθυμνο ανήμερα των Χριστουγέννων. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, έπεσε από τη γέφυρα του Γάλλου στο Ρέθυμνο.

Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να παράσχει τις πρώτες βοήθειες στον άνδρα ωστόσο ήταν ήδη αργά για οποιαδήποτε βοήθεια αφού ήταν ήδη νεκρός. Επίσης βρέθηκαν και δυνάμεις της αστυνομίας η οποία κατέγραψε το περιστατικό ώστε να διενεργήσει την απαραίτητη έρευνα για να διαπιστωθεί και με τον πλέον επίσημο τρόπο ότι πρόκειται για αυτοκτονία.

Η σορός του 57χρονου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου για νεκροψία – νεκροτομή.

Κοζάνη: Νεκρός από ηλεκτροπληξία σε φωτοβολταϊκό πάρκο

Ηράκλειο: Στη σύλληψη γυναίκας που έκλεψε τσάντα με 1.300 ευρώ προχώρησαν οι Αρχές

Στη σύλληψη γυναίκας που έκλεψε τσάντα με 1.300 ευρώ προχώρησαν οι Αρχές. Νωρίτερα η γυναίκα είχε κλέψει από άλλη γυναίκα που βρισκόταν σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, τσάντα που περίεχε το χρηματικό ποσό των 1.300 ευρώ.

Μετά από έρευνα των αστυνομικών, με τη βοήθεια και βιντεοληπτικού υλικού, προέκυψε ότι την κλοπή είχε διαπράξει η γυναίκα που αναζητήθηκε, εντοπίστηκε και συνελήφθη. Στην κατοχή της βρέθηκε το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό το οποίο αποδόθηκε στην παθούσα. Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments