Lifestyle

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Ιωάννα Μαλέσκου: «Έχασε και όποιο δίκιο μπορεί να είχε»

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Ιωάννα Μαλέσκου: «Έχασε και όποιο δίκιο μπορεί να είχε»
Σταματίνα Τσιμτσιλή για Ιωάννα Μαλέσκου: «Ο κύριος Χαλκιάς δεν έχει δώσει δικαίωμα τόσα χρόνια στα πλατό, η Ιωάννα παραήταν εύθικτη στη συνέντευξη».

Ο έντονος διαπληκτισμός που είχαν στον αέρα του Love It ο Τάσος Χαλκιάς με την Ιωάννα Μαλέσκου, όπως ήταν αναμενόμενο, έγινε viral σε όλες τις εκπομπές. Στο Happy Day, το πάνελ, μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος πήρε θέση και η Σταματίνα Τσιμτσιλή για Ιωάννα Μαλέσκου ανέφερε τα εξής με βάση την πολυετή εμπειρία της:

«Θεωρώ ότι ξεκίνησε στραβά αυτή η συνύπαρξη λόγω της καθυστέρησης, κάτι για το οποίο δεν ευθύνεται αποκλειστικά η Ιωάννα, είναι μια συνολική διαχείριση που γίνεται και από το κοντρόλ. Βέβαια, αυτό σε καμία περίπτωση δεν σου επιτρέπει να εκθέσεις το κοντρόλ και να πεις φταίει ο αρχισυντάκτης, ο σκηνοθέτης… Σταματίνα Τσιμτσιλή για Ιωάννα Μαλέσκου

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Ιωάννα Μαλέσκου: «Ο κύριος  Χαλκιάς δεν έχει δώσει δικαίωμα τόσα χρόνια στα πλατό»

Ξεκίνησε στραβά αυτή η συνύπαρξη, αλλά πρέπει σαν παρουσιάστρια όταν βλέπεις ότι ο καλεσμένος σου έχει έναν εκνευρισμό που δικαιολογείται από την καθυστέρηση -δεν την προκάλεσες εσύ αλλά προκλήθηκε στην εκπομπή σου- κάνε βρε παιδί μου κι εσύ λίγο πίσω. Ο κος Χαλκιάς δεν έχει δώσει δικαίωμα τόσα χρόνια στα πλατό. Η Ιωάννα παραήταν εύθικτη, έχασε και όποιο δίκιο μπορεί να είχε».

Στη συνέχεια πρόσθεσε, η Τίνα Μεσσαροπούλου με ακόμα πιο έντονα, χαρακτηρισμό: «Κάνει ερωτήσεις που δεν καταλαβαίνεις τι λέει. Παίζει να είναι και η χειρότερη συνέντευξη που έχω παρακολουθήσει στην τηλεόραση. Βγήκε η απειρία της ως παρουσιάστρια. Εγώ θα τολμήσω να πω ότι βγήκε και ο χαρακτήρας της Ιωάννας. Δεν αδειάζεις τους συνεργάτες σου».

O ηθοποιός είπε στην παρουσιάστρια «Πάει πολύ αυτό κοριτσάκι μου»

«Είναι πάρα πολύ μικρός ο χρόνος για να κάνουμε τις κουβέντες που θες. Δε θα προλάβω να πω ούτε που παίζω… Όλες αυτές οι κουβέντες δεν έχουν μονολεκτική απάντηση… Να κάνουμε μια εκπομπή 2 ώρες να στα πω. Στα 5 λεπτά που έχουμε δεν προλαβαίνω» είπε ο Τάσος Χαλκιάς σε Ιωάννα Μαλέσκου και συνέχισε αναρωτώντας αν «Έχουμε 5 λεπτά μόνο» στον τηλεοπτικό αέρα του Love it.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments