Αθλητισμός

Λέστερ: Καρέ καρέ η απίστευτη ντρίπλα ποδοσφαιριστή

Λέστερ: Καρέ καρέ η απίστευτη ντρίπλα ποδοσφαιριστή
Λέστερ: Ποδοσφαιριστής της ομάδας κατάφερε και έκανε μία εξαιρετική ντρίπλα αφήνοντας "άφωνο" τον Μίλνερ της Λίβερπουλ.

Ποδοσφαιριστής της Λέστερ έκανε μία απίστευτη ντρίπλα, αφήνοντας άφωνο τον Μίλνερ της Λίβερπουλ. Αξίζει να σημειωθεί, πως η ομάδα πανηγύρισε την Τρίτη την νίκη της επί της Λίβερπουλ με 1-0 για την 20η αγωνιστική της Premier League.  Χρυσός σκόρερ των αλεπούδων ήταν ο Αντεμόλα Λούκμαν που βρήκε δίχτυα στο 59′.

H Λίβερπουλ μετά την ήττα βρέθηκε στο -6 από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι. MVP του αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων ήταν, πάντως, ο τερματοφύλακας της Λέστερ, Σμάιχελ, ο οποίος κατέβασε ρολά, κρατώντας απαραβίαστη την εστία του.

Η ντρίπλα παίκτη της Λέστερ που θα μείνει στην ιστορία

Φάσεις και γκολ

Η Λίβερπουλ ήταν ανώτερη κι έχασε αρκετές ευκαιρίες για γκολ, με κορυφαία το πέναλτι του Σαλάχ νωρίς στο παιχνίδι, το οποίο απέκρουσε ο Σμάιχελ. Στη συνέχεια της φάσης, ο Αιγύπτιος επιθετικός έστειλε την μπάλα με κεφαλιά στο δοκάρι.

Ήταν το πρώτο πέναλτι που έχασε ο κορυφαίος σκόρερ της Λίβερπουλ στην Premier League (δεύτερο συνολικά) μετά από 4 χρόνια και συγκεκριμένα από τον Οκτώβριο του 2017 με αντίπαλο την Χάντερσφιλντ.

Αργότερα, στις αρχές του δεύτερου μέρους ο Μανέ από ασίστ του Ζότα βρέθηκε σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ με τον Σμάιχελ κι εντελώς ανενόχλητος έστειλε την μπάλα… στα πουλιά!

Να σημειωθεί ότι ο Τσιμίκας αγωνίστηκε βασικός στο παιχνίδι, πραγματοποιώντας ακόμα μία θετική εμφάνιση.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΛΕΣΤΕΡ: Σμάιχελ, Καστάν, Αμαρτέι, Εντιντί, Τόμας, Τσάουντρι (56′ Λούκμαν), Ντούσμπερι-Χολ, Σουμαρέ, Μάντισον (68′ Ολμπράιτον), Ιχεανάτσο (56′ Τίλεμανς), Βάρντι.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Μάτιπ, Φαν Ντάικ, Τσιμίκας, Φαμπίνιο (64′ Μίλνερ), Χέντερσον (70′ Φιρμίνο), Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν (55′ Κεϊτά), Μανέ, Σαλάχ, Ζότα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments