Αθλητισμός

Basket League: Αναβλήθηκε το ματς Λάρισα-Άρης

Basket League: Αναβλήθηκε το ματς Λάρισα-Άρης
Αναβολή μετά τα κρούσματα κορωνοϊού που διαγνώστηκαν σε μέλη της ομάδας της ΚΑΕ Λάρισας

Μετά την αναβολή της αναμέτρησης Ολυμπιακός-Ιωνικός Νικαίας ελέω κρουσμάτων κορωνοϊού στην ομάδα του Πειραιά, ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε και δεύτερη αναβολή στο πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής.

Συγκεκριμένα, αναβάλλεται ο αγώνας Λάρισα-Άρης, ο οποίος ήταν προγραμματισμένος για την Κυριακή, 2 Ιανουαρίου, λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού στους Θεσσαλούς.

Στη σχετική ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ αναφέρεται: 

«Σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο της Stoiximan Basket League, εγκεκριμένο από τον ΕΟΔΥ και την ΓΓΑ, αναβάλλεται η αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου Λάρισα-Άρης, που ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή 2 Ιανουαρίου, μετά τα κρούσματα κορωνοϊού που διαγνώστηκαν σε μέλη της ομάδας της ΚΑΕ Λάρισας. Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής της συνάντησης θα ανακοινωθεί από τον ΕΣΑΚΕ».

Σήμερα η συνάντηση Πλεύρη με τη Super League

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η συνάντηση του υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη με τη Super League με αντικείμενο τα νέα μέτρα που έχουν μπει σε εφαρμογή για χωρητικότητα 10% στα γήπεδα.

Ο κ.Πλεύρης είχε αφήσει να εννοηθεί νωρίτερα ότι στην παρούσα χρονική περίοδο το μέτρο δεν μπορεί να αλλάξει, κάτι που φαντάζει ιδιαίτερα δύσκολο μετά και τα σημερινά κρούσματα που ξεπέρασαν τις 20.000. Φάνηκε ωστόσο θετικός στην επανεξέτασή του, αν τηρηθούν τα μέτρα τότε να αυξηθεί και η πληρότητα.

Στο ερώτημα για το γεγονός ότι είναι πιο σκληρά τα μέτρα στους αθλητικούς χώρους σε σχέση με τους χώρους εστίας και ψυχαγωγίας, επεσήμανε ότι ο λόγος είναι πως στους αθλητικούς χώρους δεν τηρούνταν.

«Αν τα τηρεί όπως στο σινεμά και το θέατρο, θα πηγαίνει και στο γήπεδο ο κόσμος», σχολίασε ο Υπουργός.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments