Διεθνή

Ταινίες για το 2022 που πρέπει να δείτε

Ταινίες για το 2022 που πρέπει να δείτε
22 ταινίες: Οι επόμενοι 12 μήνες υπόσχονται ρομπότ, ερωτισμό και Έμα Στόουν με τον εγκέφαλο ενός μωρού στο κεφάλι της.

Μάλλον θα έπρεπε να μιλήσουμε για τον κινηματογράφο διαφορετικά. Ναι, υπάρχουν πάρα πολλές ταινίες με υπερήρωες . Αλλά κοιτάξτε ειλικρινά γύρω σας, ακόμη και μέσα στον μεγάλο χώρο στούντιο του Χόλιγουντ, θα βρείτε σίγουρα μια δουλειά που είναι συναρπαστική και πρωτότυπη. Το επόμενο έτος είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα. Το 2022 υπόσχεται μια σειρά από μεγάλες ιδέες και εντυπωσιακά σενάρια.

Παρακάτω είναι οι επιλογές του independent για το 2022 – ταινίες λαμπερές και ακριβές αλλά και χαμηλού μπάτζετ ή περίεργες. 22 ταινίες

Παρεμπιπτόντως, όλες οι παρακάτω ημερομηνίες – ειδικά λαμβάνοντας υπόψη… τα πάντα – υπόκεινται σε αλλαγές. Αλλά ας ευχηθούμε ότι όλα θα πάνε καλά.

 Ο Μπάτμαν

Ο Μπάτμαν πέρασε δύσκολα από τότε που ο Κρίστιαν Μπέιλ κρέμασε την κάπα του το 2012. Η επανάληψη με τον Μπεν Άφλεκ, αν και δεν ήταν καταστροφική, προσπάθησε να κάνει εντύπωση – και ο ηθοποιός-σκηνοθέτης σύντομα απομακρύνθηκε από την ταινία που σχεδίαζε να κάνει. Βήμα μπροστά έκανε ο Robert Pattinson, ο οποίος, υπό την καθοδήγηση του σκηνοθέτη Matt Reeves του War for the Planet of the Apes, κάνει το ντεμπούτο του ως Batman το 2022. Μαζί του είναι η Catwoman (την οποία υποδύεται η Zoë Kravitz) και οι κακοί Penguin (Colin Farrell) και ο Riddler (Πωλ Ντάνο).

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 4 Μαρτίου 2022

Η Χαμένη Πόλη

Η Σάντρα Μπούλοκ είναι μια ρομαντική μυθιστοριογράφος που απήχθη μαζί με το μοντέλο του εξωφύλλου της (Τσάνινγκ Τέιτουμ) από έναν εκκεντρικό δισεκατομμυριούχο που υποδύεται ο Ντάνιελ Ράντκλιφ. Το The Lost City – παλαιότερα γνωστό ως The Lost City of D – φαίνεται να είναι μια αναδρομή στο Romancing the Stone, και ακριβώς το είδος της ρομαντικής δράσης μεγάλου προϋπολογισμού που χρειάζεται απεγνωσμένα ο κόσμος.

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 25 Μαρτίου 2022

Ο χειρότερος άνθρωπος στον κόσμο

Οι προηγούμενες ταινίες του Joachim Trier – συμπεριλαμβανομένων των Oslo, 31 Αυγούστου και Reprise – μπορεί να έχουν φανατικούς θαυμαστές, αλλά ο Νορβηγός σκηνοθέτης πρόκειται να κάνει μεγάλη επιτυχία με τη νέα του ταινία. Το φαβορί του φεστιβάλ, που πρόκειται να κυκλοφορήσει στο MUBI, είναι ένα δράμα ενηλικίωσης που καταγράφει τέσσερα χρόνια στη ζωή μιας νεαρής γυναίκας καθώς προσπαθεί να βρει τον δρόμο της στην ενηλικίωση.

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 25 Μαρτίου 2022

 Ο Βορράς

Αν είστε λάτρης των The Witch και The Lighthouse, τότε ο Βορράς του Ρόμπερτ Έγκερς είναι πιθανώς ψηλά στη λίστα των ταινιών που σας ενθουσιάζουν. Αν όχι, τότε το μόνο που χρειάζεται να ξέρετε είναι ότι πρόκειται για ένα θρίλερ εκδίκησης των Βίκινγκς του 10ου αιώνα με ένα κολασμένο εκλεκτικό καστ: Νικόλ Κίντμαν, Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ, Ίθαν Χοκ, Γουίλεμ Νταφόε και, στην πρώτη της παράσταση από το 2002, την Μπιορκ.

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 8 Απριλίου 2022 22 ταινίες

Το αφόρητο βάρος του τεράστιου ταλέντου

Κάθε χρόνο, ο Nicolas Cage κάνει ό,τι μπορεί. Ελπίζουμε, λοιπόν, ότι το The Unbearable Weight of Massive Talent να ανταποκρίνεται στην απίστευτη πλοκή του: ο Κέιτζ, παίζοντας μια «εντελώς απελευθερωμένη» εκδοχή του εαυτού του, προσλαμβάνεται για να εμφανιστεί στο πάρτι γενεθλίων ενός superfan. Μόνο που ο σούπερ θαυμαστής αποδεικνύεται ότι είναι άρχοντας του καρτέλ ναρκωτικών και, με τη σειρά του, ένας ομοσπονδιακός πράκτορας εμπλέκει τον Κέιτζ στην αποστολή του να τον βάλει στη φυλακή.

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 22 Απριλίου 2022

 Ευλογία

Οποιαδήποτε ταινία του Τέρενς Ντέιβις πρέπει να είναι αφορμή για γιορτή, αλλά ιδιαίτερα μια τόσο εκτεταμένη και αόριστα αυτοβιογραφική όπως αυτή. Στο Benediction πρωταγωνιστούν τόσο ο Jack Lowden όσο και ο Peter Capaldi ως ο πολεμικός ποιητής Siegfried Sassoon. Η ταινία καταγράφει την πολυτάραχη προσωπική ζωή του Sassoon και τις αντικρουόμενες κοσμοθεωρίες του με την πάροδο του χρόνου.

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 13 Μαΐου 2022

John Wick: Κεφάλαιο 4

Όχι η τελευταία ταινία του John Wick (η πέμπτη είναι στα σκαριά).  Περιμένετε περισσότερα στο Κεφάλαιο 4, φυσικά, αλλά αυτό ήταν σταθερά ένα από τα πιο καινοτόμα και ξεκάθαρα καλοφτιαγμένα franchise δράσης της τελευταίας δεκαετίας. Ποιοι είμαστε λοιπόν να παραπονεθούμε;

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 27 Μαΐου 2022

Έλβις

Είναι γνωστό ότι η ταινία που γύρισε ο Τομ Χανκς στην Αυστραλία όταν έγινε ο πρώτος διάσημος σταρ που χτυπήθηκε από τον Covid, αυτή είναι μια ακριβή και πιθανώς εκθαμβωτική βιογραφική ταινία του Έλβις Πρίσλεϊ από τον σκηνοθέτη του Moulin Rouge, Baz Luhrmann. Περιμένετε μεγάλα πράγματα από τον Όστιν Μπάτλερ ως βασιλιάς του Rock’n’roll, επίσης – ίσως τον θυμάστε ως μέλος της οικογένειας Manson, Tex Watson στο Once Upon a Time in Hollywood.

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 24 Ιουνίου 2022

 Nitram

Από όλες τις ενδιαφέρουσες ταινίες που θα βγουν από τις Κάννες το 2021, το Nitram παραμένει στην κορυφή. Το πιο πρόσφατο από τον Justin Kurzel (Snowtown, Macbeth) βασίζεται στη ζωή του Martin Bryant, ενός καταδικασμένου Αυστραλού ελεύθερου σκοπευτή που σκότωσε 35 ανθρώπους και τραυμάτισε άλλους 23 στη σφαγή στο Port Arthur το 1996. Τον υποδύθηκε ο Caleb Landry Jones στην ταινία, με τον ηθοποιό Get Out να κερδίζει το βραβείο του καλύτερου ηθοποιού στις Κάννες.

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 15 Ιουλίου 2022

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments