Τεχνολογία

Samsung Eco Remote: Έρχεται το τηλεκοντρόλ που φορτίζει με τον ήλιο

Samsung Eco Remote: Έρχεται το τηλεκοντρόλ που φορτίζει με τον ήλιο
Samsung Eco Remote: Το νέο τηλεχειριστήριο της εταιρείας δίνει τέλος στο βάσανο της αλλαγής της μπαταρίας στα τηλεκοντρόλ, καθώς θα φορτίζει με τον ήλιο.

Στα σκαριά βρίσκεται το νέο Samsung Eco Remote, το οποίο δίνει λύση στο πρόβλημα με τις μπαταρίες του τηλεκοντρόλ. Πολλές φορές η μπαταρία στα τηλεχειριστήρια τελειώνει χωρίς να το καταλάβει ο χρήστης, σε αυτό λοιπόν έρχεται να δώσει λύση η εταιρεία.

Το νέο της τηλεκοντρόλ, έρχεται χωρίς αποσπώμενες AAA μπαταριές, το οποίο φορτίζει τόσο από το φως του ηλίου, όσο και από το φως που παράγουν οι λάμπες και οι άλλες συσκευές στο εσωτερικό του σπιτιού σας, χάρη σε ένα ειδικό πάνελ στο πίσω μέρος του. Τώρα, η Samsung έρχεται να του προσθέσει ένα νέο χαρακτηριστικό, το οποίο θα το κρατά διαρκώς φορτισμένο, ακόμη και χωρίς έκθεση σε φως.

Φορτίζει και με Wifi

Στο πλαίσιο της CES 2022, η Samsung αποκάλυψε πως το Eco Remote θα αποκτήσει τη δυνατότητα να συλλέγει την ενέργεια που έχουν τα ραδιοκύματα. Αυτό σημαίνει πως το τηλεκοντρόλ των νέων μοντέλων τηλεοράσεων της Samsung για το 2022 θα φορτίζεται από τα κύματα που παράγει το ασύρματο Wi-Fi router που βρίσκεται σχεδόν σε κάθε σπίτι σήμερα.

Αξίζει να σημειωθεί πως κάτι τέτοιο είναι εφικτό επειδή το τηλεκοντρόλ καταναλώνει σχεδόν ελάχιστη ενέργεια. Αυτός είναι ο λόγος που το ρούτερ δεν μπορεί να φορτίσει και άλλες συσκευές, όπως για παράδειγμα τα κινητά. Ακόμη, η  Samsung ανακοίνωσε πως θα αρχίσει να προσφέρει το τηλεκοντρόλ της και σε άσπρο χρώμα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments