Αθλητισμός

Euroleague: Στον «αέρα» η 19η αγωνιστική, λόγω κορωνοϊού – Περιλαμβάνει μόνο 2 αγώνες

Euroleague: Στον «αέρα» η 19η αγωνιστική, λόγω κορωνοϊού – Περιλαμβάνει μόνο 2 αγώνες
Με μόλις δύο παιχνίδια - εκτός απροόπτου και νέας αναβολής- θα διεξαχθεί το επόμενο διήμερο η 19η αγωνιστική της Euroleague

Η Euroleague ανακοίνωσε και επισήμως την αναβολή του παιχνιδιού Ερυθρός Αστέρας- Φενέρ, μετά τα 9 κρούσματα κορωνοϊού σε παίκτες των Σέρβων.

Με μόλις δύο παιχνίδια – εκτός απροόπτου και νέας αναβολής- θα διεξαχθεί το επόμενο διήμερο η 19η αγωνιστική της Euroleague.

Το βράδυ της Τρίτης ανακοινώθηκε η 7η αναβολή και αφορά στο Ερυθρός Αστέρας-Φενέρμπαχτσε, με τους Σέρβους να έχουν 9 κρούσματα κορωνοϊού σε παίκτες και 12 συνολικά.

Νωρίτερα η διοργανώτρια αρχή είχε ανακοινώσει την απόφασή της να μειώσει τη διάρκεια της καραντίνας από τις 14 στις 7 ημέρες όσον αφορά στους εμβολιασμένους παίκτες.

Οι αγώνες που -μέχρι στιγμής- αναμένεται να γίνουν κανονικά:

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Μπαρτσελόνα (6/1, 19:00) Αρμάνι Μιλάνο – Ζενίτ (7/1, 21:30)

Οι αγώνες που αναβλήθηκαν μέχρι τώρα:

Άλμπα – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ Ζάλγκιρις – Ολυμπιακός Ρεάλ Μαδρίτης – Ούνικς Καζάν Αναντολού Εφές – Μπάγερν Βιλερμπάν – Μονακό Μακάμπι – Μπασκόνια Ερυθρός Αστέρας – Φενέρμπαχτσε

Υπενθυμίζεται ότι στη 18η αγωνιστική υπήρξαν πέντε αναβολές. Στην περίπτωση που χρειαστεί να προχωρήσει η Euroleague στη διακοπή της σεζόν, η βαθμολογία τη στιγμή της διακοπής μπορεί να θεωρηθεί τελική τόσο για την ολοκλήρωση της περιόδου, όσο και για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Αν είναι απαραίτητο, οι ομάδες θα δώσουν τα εναπομείναντα/αναβληθέντα παιχνίδια για να υπάρχει ισορροπία στον αριθμό αγώνων που έχει δώσει κάθε ομάδα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments