Ελλάδα

Σαρηγιάννης: Πάσχα με μηδενικά κρούσματα, αν δεν προκύψει άλλη μετάλλαξη

Σαρηγιάννης: Πάσχα με μηδενικά κρούσματα, αν δεν προκύψει άλλη μετάλλαξη
Ο Καθηγητής Περιβαλλοντικής Μηχανικής του ΑΠΘ, ανέφερε ότι τις τελευταίες τρεις ημέρες παρατηρείται επιβράδυνση της ταχύτητας αύξησης των κρουσμάτων της Όμικρον

Αισιόδοξα νέα μετέφερε ο Δημοσθένης Σαρηγιάννης σχετικά με την εικόνα που παρατηρεί τις τελευταίες μέρες σχετικά με τη μετάλλαξη Όμικρον. 

Ο Καθηγητής Περιβαλλοντικής Μηχανικής του ΑΠΘ, μιλώντας στην εκπομπή Live News, ανέφερε ότι τις τελευταίες τρεις ημέρες παρατηρείται επιβράδυνση της ταχύτητας αύξησης των κρουσμάτων της μετάλλαξης Όμικρον, σε ποσοστό περίπου 7-10%

Ο Δημοσθένης Σαρηγιάννης μετέφερε ακόμη μια αισιόδοξη εκτίμηση: Εάν δεν προκύψει άλλη μετάλλαξη του Covid-19, τότε το Πάσχα, περίπου στις 20 Απριλίου, μπορεί να έχουμε μηδενικά κρούσματα.

«Η μεγαλύτερη προσοχή του κόσμου και η τήρηση των μέτρων, τα πολλά τεστ και οι περισσότεροι εμβολιασμοί που παρατηρούνται, οδηγούν σε αυτή την καλύτερη εικόνα. Σε αυτό το πλαίσιο ακριβώς θα πρέπει όμως να συνεχίσουμε», ανέφερε, καταλήγοντας: «Ας φωτιστούμε κι ας λειτουργήσουμε με σύνεση και λογική, χωρίς ιδεοληψίες, για να διατηρηθεί αυτή η τάση. Είναι στο χέρι μας».

Δείτε το βίντεο

https://www.pagenews.gr/2022/01/06/ellada/thessaloniki-sto-90-i-epikratisi-tis-omikron-oi-metriseis-sok-tou-apth/
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments