Ελλάδα

Άρτα: Εκτός ΜΕΘ ο 16χρονος που αυτοπυροβολήθηκε – Γέννησε η μητέρα του

Άρτα: Εκτός ΜΕΘ ο 16χρονος που αυτοπυροβολήθηκε – Γέννησε η μητέρα του
Άρτα: Εκτός ΜΕΘ ο 16χρονος που αυτοπυροβολήθηκε – Γέννησε η μητέρα του

Ανήμερα της εορτής του έγινε το θαύμα για τον 16χρονο Γιάννη, ο οποίος τα κατάφερε και βγήκε νικητής.

Σύμφωνα με το MEGA, ο 16χρονος, βγήκε από την Εντατική, όμως η χαρά για την οικογένεια είναι διπλή καθώς σήμερα, μέσα στο πένθος για τον θείο που έχασε τη ζωή του, υποδέχθηκαν το νέο μέλος της οικογένειας, ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

«Καλά είναι ο Γιαννάκης, έτσι… καλά είναι. Πλήρη συνείδηση έχει, μια χαρά είναι. Καλά τα πράγματα… να φύγει, να βγει από την εντατική», είπε ο Χριστόδουλος Ναθαναήλ, συντονιστής διευθυντής ΜΕΘ Άρτας.

Ο 16χρονος, ο οποίος είχε αυτοπυροβοληθεί όταν συνειδητοποίησε ότι σκότωσε τον θείο κατά τη διάρκεια κυνηγιού αγριογούρουνου στα βουνά της Άρτας, νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση μέχρι και πριν από λίγα 24ωρα.

Το χρονικό της τραγωδίας

Το απόγευμα της Κυριακής ο 16χρονος πυροβόλησε κατά λάθος τον θείο του. Ο 33χρονος κατέληξε, ενώ ο έφηβος υπό το βάρος των τύψεών του, έστρεψε το όπλο εναντίον του εαυτού του θέλοντας να τερματίσει την ζωή του. Αυτοπυροβολήθηκε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί βαρύτατα στο θώρακα και τον λαιμό.

Αρχικά ο νεαρός νοσηλεύτηκε σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Νοσοκομείο της Άρτας και στη συνέχεια υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση.

Οι χειρουργοί χρειάστηκε να του αφαιρέσουν το 1/3 του ενός πνεύμονα, ενώ τα σκάγια ήταν 2,3 χιλιοστά από την καρδιά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments