Ελλάδα

Τραγωδία στο Αιγαίο: Άλλο ένα παιδί βρέθηκε νεκρό σε παραλία της Νάξου

Τραγωδία στο Αιγαίο: Άλλο ένα παιδί βρέθηκε νεκρό σε παραλία της Νάξου
Τραγωδία στο Αιγαίο: Άλλο ένα παιδί βρέθηκε νεκρό σε παραλία της Νάξου

Χωρίς τέλος η τραγωδία που εκτυλίσσεται στις θαλάσσιες περιοχές της χώρας, όπου καθημερινά ξεβράζονται πτώματα στις ακτές νησιών.

Το Σάββατο, το άψυχο κορμάκι ενός παιδιού βρέθηκε σε παραλία της Νάξου.

Σύμφωνα με το Cyclades24, το μεσημέρι ενημερώθηκε το Λιμεναρχείο Νάξου για τον εντοπισμό ενός πτώματος στην παραλία Αλυκό, μπροστά από το εστιατόριο «Φάρος». Αμέσως σήμανε «συναγερμός» με τις δυνάμεις του Λιμενικού να σπεύδουν στην περιοχή προκειμένου να αναλάβουν την επιχείρηση για την περισυλλογή του πτώματος και την έναρξη των ερευνών της υπόθεσης.

Πρόκειται για άψυχο σώμα μικρού παιδιού το οποίο βρέθηκε σε προχωρημένη αποσύνθεση. Κατά πάσα πιθανότητα είναι ένα ακόμη θύμα των δύο ναυαγίων μεταφοράς παράνομων μεταναστών που σημειώθηκαν το τελευταίο διάστημα στις Κυκλάδες.

Στο άψυχο κορμάκι του παιδιού υπήρχαν ακόμη κάποια από τα ρούχα του ενώ σε κοντινή απόσταση στην παραλία βρέθηκε ένα σακίδιο που πιθανότατα να είχε μαζί του και περιείχε κυρίως τρόφιμα.

Ένα δουλεμπορικό κύκλωμα

Το ίδιο δουλεμπορικό κύκλωμα φέρεται να βρίσκεται πίσω από τα σκάφη με τους μετανάστες που απέπλευσαν στα τέλη Δεκεμβρίου από τις ακτές της Τουρκίας & βυθίστηκαν στο Αιγαίο παρασύροντας στον θάνατο δεκάδες αλλοδαπούς μεταξύ των οποίων και πολλά παιδιά.

Ελέγχεται από Τούρκους δουλεμπόρους με έδρα τη γειτονική χώρα, ενώ ενεργό ρόλο φέρεται να διαδραματίζει σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ΕΡΤ και ένας επίσης Τούρκος, έγκλειστος σε φυλακή της Ελλάδας. Έχει συλληφθεί το 2018 από το Λιμενικό για ανάμειξή του σε υπόθεση παράνομης διακίνησης μεταναστών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments