Trash

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Η θρυλική εμφάνισή της χωρίς εσώρουχο που έγραψε ιστορία

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Η θρυλική εμφάνισή της χωρίς εσώρουχο που έγραψε ιστορία
Βίκυ Χατζηβασιλείου: Η θρυλική εμφάνισή της χωρίς εσώρουχο που έγραψε ιστορία

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου, διαθέτει κορμί που θα ζήλευαν πολλές,

Η πολυετής ενασχόλησή της με το beach volley, αποτυπώνεται στο σώμα της, το οποίο φροντίζει να επιδεικνύει με κάθε ευκαιρία που θα της δοθεί.

Φυσικά αξέχαστες είναι οι εμφανίσεις της με μπικίνι ή αλλιώς την αθλητική αμφίεση που απαιτείται στις παραλίες όπου κολάζει στην προσπάθειά της να «βγάλει» την μπαλιά!

Με απίθανες αναλογίες φροντίζει να διατηρεί «ζωηρό» το ενδιαφέρον φίλων και θαυμαστών, αποδεικνύοντας περίτρανα πως όσα χρόνια κι αν περάσουν θα συνεχίσει να απασχολεί και να μαγνητίζει…

Από τις πλέον καλοντυμένες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης, όταν δεν παίζει με την άμμο στις παραλίες… Ιδιαίτερα ενεργή στα social media, συχνά αναρτά φωτογραφίες, καμιά φορά λίγο πιο τολμηρές…όπως αυτή όπου σε πρώτη ματιά δεν καταλαβαίνει πού είναι το λάθος. Σε δεύτερη όμως το αντιλαμβάνεσαι..

Σε μία εντυπωσιακή, όσο και αποκαλυπτική θα προσθέταμε εμφάνισή της με κοσμήματα που θα ζήλευαν πολλές κυρίες, το βλέμμα των ανδρών «επικεντρώνεται» στο μπούστο της.

Μέσα από το πανέμορφο σιθρού μπλουζάκι διακοσμημένο με ακριβά πετράδια, ξεπροβάλει χωρίς να κρύβεται…το στήθος της

Η σχέση της με τον χρόνο

Σε συνέντευξή της έχει αναφερθεί στον χρόνο κι αν αφήνει τα σημάδια του επάνω της «Έχω δει πολλές ρυτίδες. Και τι έγινε; Σιγά. Πρέπει να παραδεχτούμε πως είμαστε χαμένοι σε αυτό το παιχνίδι. Κερδίζει πάντα ο χρόνος. Τέλος. Αν το παραδεχτείς αυτό και χαλαρώσεις, θα μπορέσεις να χαρείς την κάθε στιγμή της ζωή στις παραλίες», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια και παραδέχτηκε ότι έχει κάνει μπότοξ. «Δεν μπορώ να πω ότι τρελάθηκα με το αποτέλεσμα. Δεν ήμουν ευχαριστημένη με τον εαυτό μου, να μην μπορείς να βγάλεις τα συναισθήματα στο πρόσωπό σου. Είναι ωραίο το πρόσωπο να δείχνει ότι συναισθάνεται», προσέθεσε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments