Οικονομία

Κικίλιας τουρισμός: Στηρίζουμε παραδοσιακούς και δυναμικούς κλάδους

Κικίλιας τουρισμός: Στηρίζουμε παραδοσιακούς και δυναμικούς κλάδους
Κικίλιας τουρισμός: Για την τουριστική δραστηριότητα ως ατμομηχανή της ελληνικής οικονομίας μίλησε ο υπουργός Τουρισμού κ. Βασίλης Κικίλιας.

Για την τουριστική δραστηριότητα ως ατμομηχανή της ελληνικής οικονομίας μίλησε ο υπουργός Τουρισμού κ. Βασίλης Κικίλιας. Ο αρμόδιος υπουργός εμφανίζεται ιδιαίτερα αισιόδοξος για την περίοδο του 2022, καθώς εργάζεται για πρώτη φορά πάνω στο πρόγραμμα  «Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο για την Τουριστική Ανάπτυξη 2030».

Μιλώντας στο ethnos.gr αναφέρθηκε τόσο στο δίπολο βιωσιμότητας-ποιότητας και πως: «Η Ελλάδα έχει όλα τα εχέγγυα και μπορεί να πρωταγωνιστήσει στο βιώσιμο, στον “Πράσινο” Τουρισμό. Είναι μια συνειδητή απόφαση που έχει πάρει η κυβέρνηση με “σημαιοφόρο” τον ίδιο τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη». Κικίλιας

Κικίλιας τουρισμός: Ο τουρισμός ατμομηχανή της ελληνικής οικονομίας

Ο αρμόδιος υπουργός ανέφερε ότι : “Πράγματι, ο τουρισμός συνιστά έναν από τους βασικούς και δυναμικούς πυλώνες που στηρίζουν την οικονομία και δίνουν ώθηση στην ανάπτυξη της Ελλάδας. Συμβάλλει άμεσα στην αύξηση του εθνικού εισοδήματος, στην δημιουργία θέσεων εργασίας όπως και επίσης στη βελτίωση του ισοζυγίου πληρωμών. Αυτό είναι και το «μέρισμα» που επιστρέφει ο τουρισμός στην κοινωνία, στην ευημερία της μέσης ελληνικής οικογένειας..”.

Κικίλιας τουρισμός: Για το Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο

Αναφορικά με το Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο περιλαμβάνουν κωδικοποιημένα, την ανάπτυξη και προώθηση του τουριστικού προϊόντος, την προσβασιμότητα και την συνδεσιμότητα, τις πράσινες υποδομές, τη διαχείριση προορισμού και εμπειρίας, την τουριστική εκπαίδευση και κατάρτιση, ένα ευέλικτο κανονιστικό πλαίσιο με λιγότερη γραφειοκρατία και κάτι εντελώς καινοτόμο, το μοντέλο διαχείρισης κρίσεων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments