Lifestyle

Ελένη Καρουσάκη για Νατάσα Θεοδωρίδου: «Όταν όλος ο χώρος είναι άνεργος με ενοχλεί που τραγουδάει»

Ελένη Καρουσάκη για Νατάσα Θεοδωρίδου: «Όταν όλος ο χώρος είναι άνεργος με ενοχλεί που τραγουδάει»
Ελένη Καρουσάκη για Νατάσα Θεοδωρίδου: «Τώρα αυτό δε ξέρω πώς γίνεται. Δε ξέρω πώς επιτρέπεται να γίνεται σε κάποιο άλλον χώρο εκτός από τα νυχτερινά κέντρα».

Η Ελένη Καρουσάκη  παραχώρησε συνέντευξη στο Happy Day και την Χριστιάνα Κοχλατζή. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε  για το κλείσιμο των νυχτερινών μαγαζιών λόγω των νέων μέτρων για την πανδημία του κορωνοϊού, αλλά για το γεγονός ότι η Νατάσα Θεοδωρίδου συνεχίζει να τραγουδάει στο Παλλάς με μεγάλη επιτυχία.

Ελένη Καρουσάκη: «Όταν όλος ο χώρος είναι άνεργος αυτή τη στιγμή η Νατάσα Θεοδωρίδου τραγουδάει»

«Πάνω που περιμέναμε να γευτούμε τις γιορτές με κόσμο, που είναι ό,τι καλύτερο για έναν καλλιτέχνη, δυστυχώς ήρθε το κλείσιμο. Το θεωρώ “άδικο” γιατί δεν είναι μόνο οι δικοί μας χώροι που γίνεται ό,τι γίνεται και ανεβαίνουν τα κρούσματα. Εννοείται έχουμε πληγεί οικονομικά. Έχουν πληγεί και οι επιχειρήσεις από το απότομο κλείσιμο», είπε αρχικά η Ελένη Καρουσάκη. Ελένη Καρουσάκη για Νατάσα Θεοδωρίδου

Για τη Νατάσα Θεοδωρίδου που συνεχίζει τις παραστάσεις της στο Παλλάς κατέληξε λέγοντας: «Τώρα αυτό δε ξέρω πώς γίνεται. Δε ξέρω πώς επιτρέπεται να γίνεται σε κάποιο άλλον χώρο εκτός από τα νυχτερινά κέντρα live, ή κάποιο λάθος έχει γίνει. Ειδάλλως, προτρέπει έτσι τον επιχειρηματία το κράτος στο να ψαχτεί και να βγάλει μία άλλου είδους άδεια, π.χ. θεάτρου. Όταν όλος ο χώρος είναι άνεργος αυτή τη στιγμή και η Νατάσα Θεοδωρίδου τραγουδάει».

Λίγα λόγια για εκείνη

Η Ελένη Καρουσάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα αλλά η καταγωγή της είναι από την Χίο. Είναι κόρη του λαϊκού τραγουδιστή Κώστα Καρουσάκη και από παιδί θυμάται τον εαυτό της να ακούει συνέχεια Ελληνική μουσική με ιδιαίτερη προτίμηση στα λαϊκά τραγούδια. Η πρώτη της εμφάνιση μπροστά σε κόσμο έγινε σε μία σχολική γιορτή σε ηλικία 15 ετών, κερδίζοντας έτσι τους «πρώτους» θαυμαστές της. Επαγγελματικά η πρώτη επαφή έγινε πολύ αργότερα στην δισκογραφική δουλειά του Γιώργου Ζαμπέτα με τίτλο «Χίλια περιστέρια» όπου ερμήνευσε τρία τραγούδια.

Ελένη Καρουσάκη για Νατάσα Θεοδωρίδου

Στην συνέχεια με την συμμετοχή της στο άλμπουμ «45 Διαμάντια με την παρέα» που περιελάμβανε γνωστά τραγούδια Ελλήνων συνθετών σε δεύτερες εκτελέσεις η Ελένη είχε μπει για τα καλά πια στο καλλιτεχνικό στερέωμα και είχε ήδη ξεκινήσει την προσωπική της καριέρα. Έτσι ήρθε και ο πρώτος προσωπικός της δίσκος με τίτλο «Θα ξημερώσουμε μαζί» (1995) και έπειτα ακολούθησαν και αρκετοί άλλοι. Η Ελένη έχει συνεργαστεί με πολλούς μεγάλους τραγουδιστές αλλά και πιο νέους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments