Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Στο στόχαστρο της ομάδας ο Λούκας Σίλβα

Παναθηναϊκός: Στο στόχαστρο της ομάδας ο Λούκας Σίλβα
Παναθηναϊκός: Στα πλαίσια της ενίσχυσης του ρόστερ τους, οι πράσινοι φαίνεται να εξετάζουν την περίπτωση του Βραζιλιάνου Λούκας Σίλβα.

Ο Παναθηναϊκός έχει στα σκαριά μία πολύ μεγάλη μεταγραφή. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας tntsport.br, οι πράσινοι έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του χαφ της Γκρέμιο, Λούκας Σίλβα. Οι πράσινοι φέρεται να εξετάζουν την περίπτωση του, χωρίς να έχει καταθέσει επίσημη πρόταση ακόμα.

O Λούκας Σίλβα έχει αγωνιστεί, τόσο στην Ρεάλ Μαδρίτης, όσο και στην Μαρσέιγ, ενώ με την Γκρέμιο έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023. Αξίζει να σημειωθεί όμως ότι από τότε που η Γκρέμιο έπεσε κατηγορία παραχωρεί πιο εύκολα ποδοσφαιριστές.

Το δημοσίευμα

Ο Σίλβα είναι ένας παίκτης που αγωνίζεται τόσο ως 6αρι όσο και ως 8αρι και η αλήθεια είναι ότι ταιριάζει πολύ σε αυτό που ψάχνει την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο ο Παναθηναϊκός. Τα καλύτερα σημεία του είναι το μακρινό σουτ που τόσο λείπει από το τριφύλλι, η τεχνική αλλά και η πολύ καλή πάσα του. Αξίζει να σημειωθεί ότι συμμετέχει πολύ στο παιχνίδι της ομάδας και ιδιαίτερα στο build up. Από το ρεπορτάζ μάλιστα προκύπτει ότι η περίπτωση του εξετάζεται από τους πράσινους. Μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα φανεί κατά πόσο οι πράσινοι θα κινηθούν για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή και επίσημα.

Χαρακτηριστικά αναφέρει το δημοσίευμα:

«Ο Παναθηναϊκός από την Ελλάδα ενδιαφέρεται για τον Λούκας Σίλβα, της Γκρέμιο

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του tntsport, ο ελληνικός σύλλογος ρώτησε για τον Λούκας Σίλβα προκειμένου να μάθει την αξία του, αλλά ακόμα δεν έχει καταθέσει πρόταση.

Μετά τον υποβιβασμό της στην δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας, η Γκρέμιο αναδιαμορφώνει το ρόστερ της. Κάποιοι ποδοσφαιριστές έχουν έρθει, ενώ για άλλους υπάρχει ενδιαφέρον από άλλες ομάδες. Μια τέτοια είναι και η περίπτωση του Λούκας Σίλβα, για τον οποίο ενδιαφέρεται ο Παναθηναϊκός, από την Ελλάδα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TNT Sports, ο δεύτερος μεγαλύτερος σε τίτλους σύλλογος στην Ελλάδα έχει ρωτήσει για την κατάσταση του συγκεκριμένου αμυντικού μέσου. Ωστόσο ακόμα δεν έχει καταθέσει επίσημη πρόταση ο Παναθηναϊκός».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments