Αθλητισμός

Κρίστιαν Έρικσεν: Το γκολ στην προπόνηση έριξε το Instagram

Κρίστιαν Έρικσεν: Το γκολ στην προπόνηση έριξε το Instagram
Κρίστιαν Έρικσεν: Ο πρώην παίκτης της Ίντερ έβαλε ένα απίστευτο γκολ κατά την διάρκεια των προπονήσεων του και έριξε το Instagram.

Η κατάρρευση του Κρίστιαν Έρικσεν, στον αγωνιστικό χώρο του κατά τη διάρκεια του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος το περασμένο καλοκαίρι, σόκαρε την παγκόσμια κοινή γνώμη. Ο παίκτης βρίσκεται εκτός γηπέδων εδώ και πολλούς μήνες αν και ήδη έχει αρχίσει την προετοιμασία του για την επιστροφή του στα γήπεδα.

Ο πρώην παίκτης της Ίντερ, βρίσκεται εδώ και λίγο καιρό στην Ελβετία, όπου και συνεχίζει τις θεραπείες του, κάνοντας παράλληλα και ατομικές προπονήσεις για να βρεθεί στην κατάλληλη φόρμα. Μάλιστα, σε μία από τις προπονήσεις του, έδειξε πως ακόμα και μετά από μια τέτοια περιπέτεια συνεχίζει να έχει… μαγικό πόδι, καθώς σημείωσε ένα τρομερό τέρμα, το οποίο ανέβασε στο Instagram προκαλώντας χαμό.

Δείτε το γκολ

Τι ανέφερε σε πρόσφατη συνέντευξη του

«Ήταν φανταστικό το ότι τόσοι άνθρωποι ένιωσαν την ανάγκη να μου γράψουν ή να μου στείλουν λουλούδια. Είχε αντίκτυπο σε τόσους πολλούς ανθρώπους και αισθάνθηκαν ότι πρέπει να το γνωρίζουμε εγώ και η οικογένειά μου. Αυτό με έκανε πολύ χαρούμενο. Στο νοσοκομείο, συνεχώς μου έλεγαν ότι έστελναν κι έστελναν λουλούδια. Ήταν περίεργο διότι δεν περίμενα ότι ο κόσμος θα μου έστελνε λουλούδια. Διότι για πέντε λεπτά ήμουν νεκρός. Ευχαρίστησα από κοντά ορισμένους ανθρώπους που με βοήθησαν πολύ, τους γιατρούς, τους συμπαίκτες μου και τις οικογένειές τους», είπε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη, μέρος της οποίας ανήρτησε στο twitter με την παρακάτω λεζάντα:

«Πέρασε καιρός. Ελπίζω αυτό το βίντεο να εξηγεί πώς νιώθω για όλα τα μηνύματα, τα γράμματα, τα mail, τα λουλούδια, τις σκέψεις και όλα όσα έλαβα τους τελευταίους μήνες. Σας ευχαριστώ για αυτή την αγάπη».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments