Nέα της αγοράς

Κατασκευή οχημάτων: Έρχεται μεγάλη μονάδα κατασκευής στην Ελλάδα

Κατασκευή οχημάτων: Έρχεται μεγάλη μονάδα κατασκευής στην Ελλάδα
Κατασκευή οχημάτων: Μεγάλη εταιρεία στην κατασκευή οχημάτων έρχεται στην Ελλάδα με έντονο ενδιαφέρον για τη βιομηχανική περιοχή του Βόλου. Η πρώτη συμφωνία θα αφορά τη συναρμολόγηση ηλεκτρικών λεωφορείων.

Μεγάλη εταιρεία στην κατασκευή οχημάτων έρχεται στην Ελλάδα με έντονο ενδιαφέρον για τη βιομηχανική περιοχή του Βόλου. Η πρώτη συμφωνία θα αφορά τη συναρμολόγηση ηλεκτρικών λεωφορείων. Πρόκειται για την εταιρεία NK Τρέιλερς η οποία θα συνεργαστεί με με την κινεζική Zonson Smart Auto.

Κατασκευή οχημάτων: Τι δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΚ τρέιλερς

Ο αντιπρόεδρος της εταιρείας ΝΚ Τρέιλερς κ. Γιώργος Κιολεΐδης δήλωσε στην τηλεόραση του TRT ότι: «Το πρωί ξεκινά το λεωφορείο και το βράδυ φορτίζεται κατευθείαν χωρίς να χρειάζεται ενδιάμεση φόρτιση. Τα συγκεκριμένα λεωφορεία έχουν υπερσύγχρονα συστήματα, είναι όλο αλουμινένιο και ο σκελετός τους και έχουν μέχρι και σύστημα κατάσβεσης φωτιάς σε περίπτωση ατυχήματος. Έχουμε κάνει συμφωνία με τους κατασκευαστές να συναρμολογηθούν στην Ελλάδα κατά το μεγαλύτερο ποσοστό.

Θέλουμε να πετύχουμε ένα ποσοστό με ελληνική προστιθέμενη αξία άνω του 50% αν συνυπολογίσουμε το ότι το ηλεκτρολογικό υλικό των οχημάτων, οι υαλοπίνακες, τα καθίσματα και πλήθος άλλων εξαρτημάτων θα προέρχονται από ελληνικές επιχειρήσεις, με ότι συνεπάγεται αυτό τόσο για την βιωσιμότητα των επιχειρήσεων αυτών όσο και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και ευρωπαϊκής άνω του 60%. Σκοπός μας είναι εκτός από την διάθεση στην ελληνική αγορά να πραγματοποιήσουμε και εξαγωγές!».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments