Αθλητισμός

Μπέτις – Σεβίλλη: Οριστική διακοπή – Οπαδός πέταξε σιδερένια ράβδο στο κεφάλι παίκτη

Μπέτις – Σεβίλλη: Οριστική διακοπή – Οπαδός πέταξε σιδερένια ράβδο στο κεφάλι παίκτη
Δείτε βίντεο από τη στιγμή που οπαδός πετάει τη μεταλλική ράβδο στο κεφάλι του παίκτη - Οριστικά διεκόπη το Μπέτις - Σεβίλλη

Οριστική διακοπή στον αγώνα, μετά την ενέργεια οπαδού να εκσφενδονίσει σιδερένια ράβδο μέσα στον αγωνιστικό χώρο η οποία κατέληξε στο κεφάλι του μέσου της Σεβίλλης, Χορδάν.

Οι πρωτοφανείς εικόνες στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν», καταγράφηκαν λίγες στιγμές έπειτα από το τέρμα ισοφάρισης των «βερδιμπλάνκος».

Όλα άρχισαν στο 39ο λεπτό, δευτερόλεπτα αφού ο Ναμπίλ Φεκίρ διαμόρφωσε το 1-1 χάρη σε απευθείας εκτέλεση κόρνερ.

Κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών των γηπεδούχων, έγινε από οπαδό ρίψη του αντικειμένου στο κεφάλι του Χορδάν, ο οποίος και έπεσε στο χορτάρι προκαλώντας την άμεση κινητοποίηση του ιατρικού επιτελείου.

Δείτε τη στιγμή της ρίψης της μεταλλικής ράβδου

 

Ο διαιτητής Μπενγκοέτσα ήταν ακριβώς μπροστά στον Ισπανό μέσο της Σεβίλης, και άμεσα κατευθύνθηκε προς τους πάγκους των δύο ομάδων για τις απαραίτητες συζητήσεις. Λίγα λεπτά αργότερα, έδωσε εντολή στις αποστολές να επιστρέψουν στα αποδυτήρια.

Όσον αφορά την κατάσταση του Χορδάν, φάνηκε να συνέρχεται γρήγορα μετά το σφοδρό χτύπημα, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι ο οπαδός συνελήφθη.Οι παίκτες της Μπέτις επέστρεψαν στον αγωνιστικό χώρο μόνο για να χειροκροτήσουν τους φιλάθλους τους και αποχώρησαν οριστικά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments