Ελλάδα

Αρναούτογλου καιρός: Έκπληκτος για τα χιόνια που έρχονται – Χρόνια είχα να δω κάτι τέτοιο  

Αρναούτογλου καιρός: Έκπληκτος για τα χιόνια που έρχονται – Χρόνια είχα να δω κάτι τέτοιο   
Έκπληκτος ο Σάκης Αρναούτογλου από τον επερχόμενο χιονιά

Την έκπληξή του για την εξέλιξη του καιρού εκφράζει σε ανάρτησή του, στο Facebook, ο Σάκης Αρναούτογλου.

Συγκεκριμένα γράφει για τον επερχόμενο χιονιά, το νέο κύμα κακοκαιρίας πήρε το όνομα “Ελπίδα”, ότι «φαίνεται να δείχνει μια ιδιαίτερη προτίμηση στα αιγαιοπελαγίτικα νησιά από την Κυριακή, σύμφωνα και με τα σημερινά προγνωστικά στοιχεία» και χωρίς να κρύβει την έκπληξή του, αναφέρει: «Πολλά χρόνια είχα να δω μια τέτοια χιονοεξέλιξη από τα προγνωστικά μοντέλα, πραγματικά!».

Επίσης, για την ερχόμενη Κυριακή (23/1), εξηγεί πως «το χρώμα το λευκό, που υποδηλώνει μεγάλη πιθανότητα για χιονόπτωση, πιάνει όπως βλέπετε τα περισσότερα νησιά του Αιγαίου μέχρι και τη θάλασσα αλλά και τις περισσότερες περιοχές της Κρήτης και τα βόρεια Δωδεκάνησα με πολύ χαμηλό υψόμετρο», τονίζοντας πως αναμένονται και τα αυριανά προγνωστικά στοιχεία.

Δείτε την ανάρτησή του

Ισχυρός παγετός εκδηλώθηκε κατά τόπους, κυρίως στα ορεινά ηπειρωτικά, σήμερα το πρωί σύμφωνα με το meteo, όπου κατά τόπους ο υδράργυρος έδειξε μείον 12 βαθμούς Κελσίου.

Οι πολικές θερμοκρασίες αναμένεται να κάνουν την εμφάνισή τους από την Παρασκευή (21/1) και για αρκετά 24ωρα η χώρα θα μπει στην κατάψυξη, ενώ δεν αποκλείονται και χιόνια ακόμα και σε χαμηλά υψόμετρα.

Δείτε το δελτίο καιρού

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments