Lifestyle

Έρρικα Μπίγιου: «Είχα μπει στο shortlist, είναι δύσκολο πράγμα η απόρριψη»

Έρρικα Μπίγιου: «Είχα μπει στο shortlist, είναι δύσκολο πράγμα η απόρριψη»
Έρρικα Μπίγιου: Μίλησε για τη στιγμή που η καριέρα της πήγε να εκτοξευθεί εκτός Ελλάδος, και για το πως διαχειρίστηκε την απόρριψη που πήρε.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φιλοξένησε στο πλατό της εκπομπής “The 2night show” την Έρρικα Μπίγιου. Η πρωταγωνίστρια της σειράς “Έρωτας με διαφορά” παραχώρησε μία συνέντευξη από καρδιάς στον αξιαγάπητο παρουσιαστή κατά την οποία μίλησε μεταξύ άλλων για ένα μεγάλο επαγγελματικό βήμα, στην καριέρα της το οποίο ωστόσο δεν πραγματοποιήθηκε. Έρρικα Μπίγιου

Η Έρρικα Μπίγιου λοιπόν έφτασε κοντά στο να συμμετάσχει στη σειρά “New Pope” και να ερμηνεύσει δίπλα στον Jude Law. H ίδια σχολίασε πάνω σε αυτό: “Έκανα το casting και είχα μπει στο short list αλλά τελικά δεν πήρα τη δουλειά. Ήταν ένας πολύ ωραίος ρόλος. Πάμε γι’ άλλα. Όταν φτάνεις κοντά είναι δύσκολη η απόρριψη αλλά πλέον το έχω συνηθίσει. Όταν στέλνω ένα casting και λέω ότι εγώ αυτό που έπρεπε να κάνω το έκανα, ηρεμώ”.

Έρρικα Μπίγιου: «Έχω κλάψει για αγόρια»

«Από πολύ μικρή ασχολήθηκα με το χορό και το μπαλέτο και ήρθε αβίαστα η υποκριτική. Η μητέρα μου επειδή από μικρή με έβλεπε με τον χορό ήξερε ότι δεν ήμουν όπως τα άλλα κορίτσια, όταν της είπα για την υποκριτική με ρώτησε αν θα είμαι σίγουρη για το επάγγελμα που θέλω να κάνω. Ήμουν σίγουρη και αυτό αποδείχτηκε. Ήμουν χαμηλών τόνων ως έφηβη, δεν μου άρεσε να προκαλώ. Έχω κλάψει πολλές φορές για αγόρια», παραδέχτηκε η Έρρικα Μπίγιου.

Έρρικα Μπίγιου

Η ζωή της στο Λονδίνο

Η εντυπωσιακή ηθοποιός εξομολογήθηκε πως δεν τα πέρασε και τόσο καλά το διάστημα που χρειάστηκε να μετακομίσει στο Λονδίνο: «Έζησα δυο χρόνια στο Λονδίνο, ακούγεται ωραίο αλλά είχε πολλή μοναξιά. Εκεί ξεκίνησε και η συνεργασία μου για την ταινία που έπαιξα, ακούγεται ωραίο όλο αυτό, γιατί η μία δουλειά φέρνει την άλλη, αλλά στο Λονδίνο η ρυθμοί είναι δύσκολοι. Στην αρχή παλεύεις με κάτι που δεν ξέρεις που μπορεί να σε πάει και είναι χαοτικό αυτό, αλλά έχει και την γοητεία του», παραδέχτηκε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments