Τεχνολογία

Instagram αλλαγές: Νέα δυνατότητα για influencers

Instagram αλλαγές: Νέα δυνατότητα για influencers
Instagram αλλαγές: Το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο, ακολουθώντας τα βήματα του Facebook, αρχίζει να δοκιμάζει τις συνδρομές για όσους είναι influencers.

Πριν από λίγο καιρό το Facebook ξεκίνησε τις Συνδρομές για να βοηθήσει τους δημιουργούς να κερδίζουν χρήματα. Το ίδιο έχουν αρχίσει να φτιάχνουν και για το Instagram, που συνεχίζει τις αλλαγές.  Με τις Συνδρομές Instagram, η πλατφόρμα στοχεύει να βοηθήσει τους δημιουργούς.

Στόχος είναι  “να αναπτύξουν βαθύτερες συνδέσεις με τους πιο αφοσιωμένους οπαδούς τους και να αυξήσουν το επαναλαμβανόμενο μηνιαίο εισόδημά τους παρέχοντας στους συνδρομητές πρόσβαση σε αποκλειστικό περιεχόμενο και προνόμια”.  Μόλις οι ακόλουθοι κάνουν subscribe στους δημιουργούς, αποκτούν τα πλεονεκτήματα Subscriber Lives, Subscriber Stories, and Subscriber Badges.

Που θα είναι αρχικά διαθέσιμες

Οι συνδρομές Instagram θα είναι αρχικά διαθέσιμες σε περιορισμένο αριθμό δημιουργών στις ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων των @alanchikinchow, @sedona._, @alizakelly, @kelseylynncook, @elliottnorris, @jordanchiles, @jackjerry, @bunnymichael, @donalleniii και @lonnieiiv. Μέσα στους επόμενους μήνες, αυτή η δυνατότητα θα επεκταθεί και σε άλλους συνδρομητές, σύμφωνα με το Instagram.

Η λειτουργία Συνδρομές θα επιτρέψει στους δημιουργούς να ξεκλειδώσουν ένα κουμπί “εγγραφή” στο προφίλ τους στο Instagram και να ορίσουν μια μηνιαία τιμή της επιλογής τους. Παράλληλα, το Instagram είπε ότι δεν θα χρεώσει καμία χρέωση για αυτές τις συνδρομές από τους δημιουργούς μέχρι το 2023.

Instagram, Instagram: Τεστάρει συνδρομές επί πληρωμή για να κερδίζουν χρήματα οι δημιουργοί Δεν είναι σαφές πότε θα κυκλοφορήσουν οι Συνδρομές Instagram παγκοσμίως, αλλά εάν οι δοκιμές στις ΗΠΑ πάνε ομαλά, αναμένουμε ότι η λειτουργία θα ξεκινήσει ευρέως σε μερικούς μήνες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments